Android 7.0 Nougat’ta Yepyeni Bir Gizli Bölüm Ortaya Çıktı!

6
3
2
2
0
Android 7.0 sürümünde yeni ve oyun olmayan bir sürpriz yumurta ortaya çıktı...

Bildiğiniz gibi dün akşam saatlerinde merakla beklenen Android 7.0 Nougat’nın final beta sürümü de yayınlanmıştı. Artık son sürüme en yakın haliyle karşımızda olan Android 7.0’da hemen ne gibi gizli öğeler var, hangi yenilikler var aranmaya başlandı bile.

Klasik olarak Ayarlar bölümünden Telefon Hakkında kısmında bulunan Android Versiyon Numarasına uzun tkladığımızda çıkan gizli öğeye göz atan meraklılar, N yazısını gördüklerinde sürekli tıklayarak Android 7.0’ın yeni oyununu görmek isterseniz ufak bir hayal kırıklığı ile karşılaşabilirsiniz. Bunun yerine N yazısına uzunca basarak küçük bir kedi emojisi göreceksiniz.

Buna tekrar bastığınızda ise final sürümde değişeceğini düşündüğümüz No entry emojisi karşımıza çıkıyor. Bunu gördüğünüzde ise bildirim panelini aşağıya indirirseniz ve düzenle demeniz durumunda ???? Android Easter Egg kısa yolunu göreceksiniz. Bunu kısa yolunuza aldığınız takdirde yeni boş çanak tıklamanız durumunda Nougat’ta gözüken kediyi besleyebileceğiniz mamalar ortaya çıkacak. Böylelikle kedinizi besleyeceksiniz.

Farklı bir mini oyuna sahip olan Android 7.0 Nougat ile alakalı bu final sürümü ile sürekli yeni bilgiler gelmeye devam edecektir.

6
3
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
2
2
0