Android 7.1.1 Güncellemesi Pixel, Nexus ve General Mobile 4G’ye Geldi!

4
1
0
0
0
Google’ın Android Nougat sürümüne getirdiği birçok yeniliği barındıran Android 7.1.1 güncellemesi Pixel, Nexus cihazlarının yanı sıra General Mobile 4G modeline de geldi.

Dün sizlerle Android 7.0 Nougat güncellemesini alacak cihazları paylaşmıştık. 2017 yılı içinde bu güncellemeyi alacak olan birçok cihaz daha sırada beklerken Google, dünden itibaren Pixel, Nexus ve aynı zamanda General Mobile 4G modeline de Android 7.1.1 güncellemesini sundu.

Haliyle sırasıyla Pixel, Pixel XL, Nexus 6P, Nexus 5X ve General Mobile 4G’yi kapsayan güncelleme hala Android 7.0’da olan Nexus 6’ya getirilmedi.

Android 7.1.1’de Hangi Yenilikler Var?

İlk olarak 3D Touch’a benzerliğiyle dikkat çeken kısayol özelliğini kazanacak olan telefonlar, dairesel ikonlara ve klavyede resim gönderebilme gibi özellikler kazanacaklar. Google Assistant gibi sağlam bir desteği de arkasına alan bu güncelleme teknik olarak Nexus ve Android One telefonları Pixel telefonlara dönüştürüyor.

OTA olarak dağıtımına başlanan güncelleme bir hafta kadar süre içinde tüm bu telefonlara dağıtılmış olacak. Nexus 6’nın durumu ise şimdilik bilinmiyor.

4
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
0
0
0