Android İşletim Sistemleri Artık Google Play Üzerinden Güncellenebilecek

102
10
10
7
4
Google'dan elde edilen bilgilere göre Google Play Store üzerinden Android işletim sistemlerine getirilen güncelleştirmeler yapılabilecek.

Google, güncelleme sistemine büyük yenilikler getirmeyi planlıyor. Yenilenecek Google Play Store üzerinden kullanıcılar, sistem güncelleştirmelerini de yapabilecekler.

Bilindiği üzere Android işletim sistemli telefon kullanıcıları, telefonlarının ayarlar menüsü üzerinden telefonlarına gelen sistem güncelleştirmelerini yapabiliyorlar. Google Play Store'un yeni sürümünün kodları incelendiğinde bazı satırlara ulaşılmış durumda. Bu satırlar "System Update" gibi kodlar içeriyor. Fark edilen bu kod gibi kod satırları ise geliştiriciler tarafından Google'ın android sistemler için güncellemeleri de sunabileceği şeklinde yorumlanıyor. Telefonların ayarlar menüsü altından ulaşılabilen sistem güncellemelerinde gibi "indir ve yükle" seçenekleri de kod satıları arasında tespit edilmiş durumda.

Şu an piyasada pek çok firma Android işletim sistemleri ile çalışıyor. Google'ın bu ayrımı nasıl yapacağı tam olarak kestirilemiyor ve bunu başarmak hiç de kolay olacak gibi görünmüyor.

Kaynak : https://mspoweruser.com/youll-soon-be-able-to-update-your-android-phone-from-the-google-play-store/
102
10
10
7
4
Emoji İle Tepki Ver
102
10
10
7
4