Android Mesajlar Uygulamasında Kullanabileceğiniz 5 Yeni Özellik

13
10
2
1
0
Ülkemizde büyük bir kullanıcı kitlesi bulunan Android, her geçen gün daha yeni ve işlevsel özellikler ile karşımıza çıkıyor. Bu nokta bugün sizlere Android Mesajlar uygulamasında kullanabileceğiniz 5 yeni özellikten bahsedeceğiz.

Android Mesajlar, Android’in kısa mesajlar ve sohbet için kullandığı resmi mesajlaşma uygulamasıdır. Güvenilir mesajlaşma ve sevdiklerinizle sohbet için kullanabileceğiniz bu uygulama, şimdi yepyeni 5 özellik ile buluştu. İşte Android Mesajlar uygulamasında kullanabileceğiniz 5 yeni özellik.

1. Bilgisayarınızdan mesaj gönderebilir ve alabilirsiniz

Bu hafta itibarı ile uygulamanın web halini bilgisayarınızdan kullanabilirsiniz. Telefonunuzdan gerçekleştirdiğiniz tüm işlemleri, aynı şekilde bilgisayarınız üzerinden de kullanabilirsiniz.

2. Mükemmel GIF’ler ile sohbetinizi zenginleştirin

Özellikle son zamanlarda GIF’ler hayatımızın eğlenceli bir yanı haline geldiler. Duygularımızı bu hareketli görseller ile anlatmak eminim ki sizlere de oldukça keyifli geliyor. Bu noktada şimdi Android Mesajlar uygulamasında GIF’leri kullanabilirsiniz.

3. Akıllı yanıt özelliği

Akıllı yanıt özelliği çoğu zaman bizlere zaman kazandırır. Hareket halindeyken veya meşgul iken kullanabileceğimiz bu yenilik, zaman içerisinde çok daha fazla dil seçeneğine sahip olacak.

4. Konuşmaları önizleyin

Özellik dahilinde, arkadaşlarınız sizlere bir bağlantı veya metin gönderdiğinde mesajı kısaca görebilirsiniz. Bu sayede de mesaj hakkında ufak bir fikriniz oluşacaktır.

5. Tek seferde, tek seferlik şifreler kopyalayın

Tek seferlik şifreleri artık gün içinde sürekli kullanır hale geldik. Ancak bildiğiniz üzere bu şifreleri doğru girme derdi bizi bazen gerebiliyor. Android Mesajlar tabii ki bu soruna da çözüm getirmiş.

Tüm bu işlevsel ve kullanıcı dostu özellikler, Android Mesajlar’ı daha çekici bir hale bürümüş. Bu bağlamda sizler de uygulamayı kullanmak istiyorsanız, aşağıya eklediğimiz bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.blog.google/products/messages/five-new-features-try-messages/
13
10
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
10
2
1
0