Android Nougat'ya Gece Modu Özelliği Nasıl Geri Getirilir?

1
0
0
0
0
Android Nougat'nın geliştirici sürümlerinde yer alan gece modu özelliği final sürümde ortadan kalktı. Bu özelliği kullabilmenin yoluna birlikte göz atalım...

Google’ın en son mobil işletim sistemi Android Nougat’nın geliştirici sürümlerinde yer alan beğenilen gece modu özelliği final sürümüne eklenmedi. Bu özelliği kullanmak isteyen Android Nougat kullanıcılarının yardımına ise geliştirici Michael Evans’ın hazırladığı basit bir uygulama yetişti.

Night Mode Enabler adlı küçük uygulama sayesinde, geliştirici sürümlerinden bilinen “gece modu” özelliği Android 7.0’a geri getirilebiliyor. Sadece 1.2 Mb büyüklüğündeki uygulama birçok kullanıcıdan 5 yıldız almayı başarmış durumda. Google Play Store üzerinden yayınlanan uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz.

Google’ın gelecek Android Nougat sürümlerinde “gece modu” özelliğine resmi olarak tekrar yer verip vermeyeceği ise net değil. Muhtemelen Android 7.0’ın ara sürümlerinde night mode özelliği geri gelecektir ancak o güne kadar Night Mode Enabler uygulaması hayat kurtarabilir.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0