Xiaomi Mi A1'in Kronik Yazılım Hatası, Temmuz Güncellemesi ile Düzeltilecek

29
5
4
3
2
Xiaoi Mi A1'in Android Oreo 8.1 güncellemesinin ardından gelişen SMS silinme hatası, Temmuz 2018 güncellemesi ile ortadan kaldırılırılıyor. Bir dizi performans iyileştirmesi de aynı güncelleme ile kullanıcılara sunuluyor.

Geçtiğimiz aylarda Xiaomi Mi A1 kullanıcıları Andorid Oreo 8.1 güncellemesini almalarını takiben güncellemenin tadını çıkarmaya başlamıştı ki hiç beklenmedik bir hata, ansızın Mi A1 kullanıcılarının gündemine oturdu.

Güncellemeyi alan hemen hemen her kullanıcı, SMS geçmişlerinin bir anda silindiği gerçeği ile yüzleşti. Her ne kadar ciddi boyutlarda bir hata olmasa da işlevsellik anlamında şirketin imajına zarar verme potansiyeli taşıyan bu hata, hummalı bir çalışma sonucu giderildi. Bugün itibariyle piyasaya sürülen ve dağıtımına başlanan güncelleme, Temmuz 2018 Android Güvenlik eki adı altında sorunu kökten çözmek için geliyor. Bu ay itibariyle güncellemenin dağıtımına hızlı bir şekilde başlayan Xiaomi, aynı zamanda Android Oreo 8.1 tabanında çıkaracakları Mi A2 için de son kontrolleri yapıyor.

467 MB boyutundaki dosyanın Android 8.1’e geçiş yapmamış kullanıcılar için 1.15 GB boyutunda olacağı kesinleşmiş durumda. Bu yeni güncelleme dahilinde giderilen hataların yanında performans optimizasyonu boyutunda da iyileştirmeler barındırdığı söyleniyor.    

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/258418/xiaomi-mi-a1-july-security-update-sms-issue-fix-android-8-1.html
29
5
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
29
5
4
3
2