Android P'ye Ait Üçüncü Beta Sürümü Yayınlandı

13
2
1
0
0
Google’ın yeni çiçeği burnunda işletim sistemi olan Android P için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İşte üçüncü beta sürümüyle yeniden kullanıcılarını selamlayan Android P hakkındaki son gelişmeler.

Google’ın çok yakın bir tarihte kullanıcılarına sunmayı planladığı, Android P’nin tam sürümünden hemen önceki versiyonu olacak üçüncü beta, nihayet kendisini gösterdi. Şirketin mühendislik işleriyle sorumlu VP Dave Burke, yeni yayınlanan beta versiyon için “Tanıtıma geçilmeden önceki son sürüm olabilir” yorumunu yaptı.

Android P’nin yayınlanan üçüncü betasının ne gibi yeni özellikler içerdiği henüz belli olmazken, Burke tarafından yapılan açıklamaya göre bu paket bir dizi hata düzeltmeleri ve çeşitli optimizasyonlar içeriyor. Bilhassa geliştiriciler için oldukça önemli olan bu yeni beta, uygulamaların nasıl çalıştığı ve ne kadar verimli olduğu konusunda onlara önemli bilgiler sağlayacak.

Google tarafından yeni beta sürüm için herhangi bir “kusursuzluk” iddiası bulunmazken, hataların en aza indirildiği ve final sürümüne en yakın versiyon olması sebebiyle kararlılık beklentisi olduğu belirtiliyor. Yani Google, bizlere bu sürümün mutlak hatasız çalışmayacağını ancak en iyi sürüm olduğunu, yapılan optimizasyonların ve düzeltmelerin büyük oranda işe yarayacağını söylüyor. Bununla birlikte, Android P işletim sisteminin tanıtılmasına 2 ay gibi bir süre öngörüldüğünü ekleyelim.

Kaynak : https://www.theverge.com/2018/7/2/17527196/android-p-beta-3-early-release-candidate-released
13
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
2
1
0
0