Android Q, Google'ın En Büyük Sorunlarından Birini Ortaya Çıkardı

50
12
3
2
2
Nasıl bir Android deneyimi yaşayacağınız, sahip olduğunuz telefona göre değişiklik gösterebilir. Bu durum Android Q'da daha beta sürümü yüklerken kendini gösteriyor.

Android işletim sisteminin sahibi olan Google, mobil işletim sisteminin yeni sürümü olan Android Q için bir değişiklik gerçekleştirerek Android Q beta sürümünü 21 farklı akıllı telefon için erişilebilir hale getirdi. Bu durum, kullanıcılar tarafından olumlu karşılansa Android’in en büyük problemlerinden birini de bir kez daha ortaya çıkarmış oldu.

Google, 21 farklı akıllı telefon için Android Q beta sürümü yayınlamış olsa da Android Q betayı nasıl elde edeceğiniz, hangi telefona sahip olduğunuzla ilgili olarak değişiklik gösteriyor. Örneğin Essential Phone’a sahipseniz uygulama mağazasına gidip basit bir şekilde yükleyebilirsiniz.

Eğer bir OnePlus ya da Asus akıllı telefona Android Q beta yüklemek istiyorsanız Android Q betanın imaj dosyalarını manuel olarak cihazınıza yüklemelisiniz. Keza LG ve Oppo da daha manuel bir yükleme öneriyor. Dolayısı ile Android Q’daki deneyiminiz, daha yükleme sırasında bile cihazdan cihaza değişiklik gösteriyor.

Kaynak : https://www.trustedreviews.com/news/android-q-is-already-struggling-with-googles-biggest-problem-3757340
50
12
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
50
12
3
2
2