Android Q'nun 2. Beta Sürümündeki Hataları Gideren Güncelleştirmesi Yayımlandı

14
3
1
1
0
Google'ın öncülüğünde geliştirilen yeni Android Q, Beta 2 sürümünde karşılaşılan hataları düzelten güncelleştirmesini yayımladı.

Google tarafından geliştirilen Android işletim sisteminin yeni sürümü Android Q'nun geliştirilmesine devam ediliyor. Geçtiğimiz hafta kullanıcılara sunulan 2. Beta sürümün ardından bugün yeni bir güncelleştirme yayımlandı. Google, gelen güncelleme hakkında herhangi bir güncelleme günlüğü sunmasa da gelen güncelleme, Beta 2 sürümündeki bazı hataları gideriyor, ufak değişiklikler içeriyor ve genel performansta iyileştirmeleri içeriyor.

Android Q kullanıcıları için bildirimler gönderilmiş durumda ancak eğer bildirim almadıysanız ayarlardan güncelleme işlemini yapabilirsiniz. 20 MB boyutunda olan güncellemenin ise bilinen özellikleri şu şekilde; Starbucks uygulamasının çökmesine neden olan bir sorun giderilmiş durumda. Ayrıca, fotoğraflar direkt olarak Google Fotoğraflar üzerinden gösterilemiyordu. Fotoğraflara erişmek isteyen kullanıcılar ya farklı bir yazılım kullanmak zorundaydılar ya da dosyalar menüsünden ulaşabiliyorlardı. Yeni güncellemeyle bu sorun da çözülmüş durumda. 

Android Q'nun en bilindik sorunlarından birisi de ekran kaydırma sırasında yaşanan donmalardı. Getirilen güncelleştirme bu sorunu da gideriyor ve ekran kaydırılırken donmuyor. Batarya konusuna gelecek olursak; Android Q, batarya kullanımı açısından epeyce eleştiri oklarına maruz kalmıştı ve kullanıcılar şarjlarının Android 9 Pie'ye göre çok daha çabuk bittiğini belirtmişlerdi. Bu konuyla alakalı bir düzeltmenin olup olmadığı ise şu an için belli değil.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/google-new-android-q-beta-2-patch-bug-fixes-improvements/
14
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
3
1
1
0