Android Telefonlar İçin 2018 İtibariyle En İyi Launcher Uygulamaları

28
6
5
4
2
Android telefonlarının arayüzlerini özelleştirmek isteyenler, launcher programlarına yöneliyorlar. Peki en iyi launcher uygulamaları hangileri?

Launcher uygulamalar söz konusu olduğunda, Google Play‘de en iyi Android Launcher olarak nitelendirebileceğimiz pek çok uygulama var. Fakat her uygulama aynı özellikleri sunmuyor.

Bazı launcher uygulamaları, son derece hafif ve temel düzeydeki arayüzler sunarken; diğer launcher uygulamaları ise çok daha profesyonel seçenekler sunarak deneyimli kullanıcılara hitap ediyorlar. Anlayacağınız, her türden zevke ve tercihe göre launcher uygulamalar mevcut.

İşte telefonunuzun sıradan arayüzünden sıkılıp değişiklik arıyorsanız, sizler için ilaç gibi gelecek launcher uygulamaları:

1. Evie Launcher

Son derece kullanışlı olan bu uygulama, telefona ağır gelmemesiyle de ideal. Her geçen gün kendini geliştirmeye deveam eden uygulama, basit ama zarif bir arayüz oluşturma programı arayanlar için tam ideal. Kolay kurulumu ve göze güzel gelen ikon paketleriyle Evie, hızlı bir telefon kullanma deneyimi de sunuyor. Daha da güzeliyse, uygulamanın tamamen ücretsiz olması.

2. Microsoft Launcher

Microsoft'un Android için geliştirdiği bu launcher, Windows Phone ile benzer özellikler taşımadığı için özensizce kopyalanmış gibi bir his yaratmıyor. Tamamen Android odaklı geliştirilen uygulama, kalite ve hız bakımından hayli üst seviyede. Evie Launcher'a kıyasla daha fazla özellik barındıran ve buna rağmen telefonu kastırmayan Microsoft Launcher, ücretsiz olmasıyla da öne çıkıyor.

3. Nova Launcher

Yıllardır Android pazarındaki en kusursuz launcher uygulamalarından biri olarak görülen Nova Launcher, diğer uygulamalar üstünde kurduğu bu üstünlüğü boşuna kurmuş değil. Telefonunuzun arayüzünü özelleştirmek için pek çok sayıda seçenek sunan Nova, bu konuda tam bir özgürlük sağlıyor. Birçok temaya ve özelliğe sahip bu uygulama, oturup arayüzünüzü kendi zevkinize göre en ideal hale getirmek için uğraşmak istiyorsanız hayli ideal.

4. Action Launcher

En popüler launcher uygulamalarından bir diğeri ise Action Launcher. Bu uygulamanın en ön plana çıkan özelliği ise yüksek hızı. Her konuda size en hızlı deneyimi sunmayı vaad eden uygulama, eğer basit bir arayüz oluşturma programı arıyosanız sizler için ideal olabilir. İşin iyi yanıysa, basit bir program değil de pek çok seçenek barındıran bir program arıyorsanız, Action Launcher bu konuda da hayli iyi. Aynı kategorideki uygulamalarınıza özel zarif görünümlü klasörler ayarlayabilir, nefis temalar arasından seçim yapabilirsiniz.

5. Smart Launcher

Uzun bir süredir uygulama pazarındaki varlığını sürdüren Smart Launcher, yeni widget yerleştirme sistemi ve Smart Search özellikleriyle öne çıkıyor. Ayrıca uygulamalarınızı farklı farklı kategorilere ayırarak hem ekranınızı daha temiz tutuyor, hem de uygulamalar arasında kaybolmanızı engelliyor. Ayrıca Pro versiyonu, uygulamalarınızı en çok kullanılandan ikon renklerine kadar farklı farklı kategoriler altında toplamanıza imkan veriyor. 

6. BlackBerry Launcher

BlackBerry Launcher son derece stabil çalışan bir uygulama. Özellikle özelleştirme konusunda daha fazla seçenek beklentiniz varsa ve bunun yanı sıra kolay anlaşılabilir arayüz oluşturmak istiyorsanız, son derece efektif olmasıyla bu uygulama hayli ideal.

7. Solo Launcher

Bugüne kadar 100 milyondan fazla kez indirilmiş Solo Launcher, sade bir arayüz sunma hedefiyle karşımıza çıkıyor. Son derece hafif olan uygulama, buna rağmen pek çok kişiselleştirme özelliği barındırıyor.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/best-android-launchers
28
6
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
28
6
5
4
2