Android Telefonunuzdaki Bildirimleri Mac'de Gösteren Muhteşem Program: Noti

0
0
0
0
0
Android telefonlarınızda artık Mac bilgisayarlardan da bildirim alabileceksiniz.

Bundan yaklaşık birkaç yıl önce ortaya çıkan Pushbullet’ı sanırım hepiniz hatırlarsınız. Windows bilgisayarınız ile Android telefonunuz arasında muhteşem bir uyum sağlayan bu uygulama sayesinde Windows’ta telefonunuza gelen bildirimleri görebilir, mesajlara cevap verebilirsiniz.

Aynı durum iOS cihazları ile Mac arasında da haliyle geçerli. Ancak ortaya çıkan Noti isimli uygulama sayesinde artık Android ile Mac arasında da bunu gerçekleştirebileceksiniz. Teknik olarak Pushbullet’ın Windows sürümünü Mac’e uyarlayan ekip, böylece Android cihazınızın bildirimlerini Mac’den alabilmenize olanak sağlıyor.

Daha önce bir Chrome eklentisi ile de yapabildiğiniz bu özelliği artık direkt dmg dosyası olarak kurup, telefonunuzdaki Pushbullet ile eşleyip, keyfinize bakabileceksiniz.

Noti ile alakalı detaylara buradan bakabilir, buradaki bağlantıdan da Mac bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Tekrar hatırlatalım, bu Noti’yi kullanabilmek için Android telefonunuzda Pushbullet olmalı, ona da buradan ulaşabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0