Android ve iOS İçin Geliştirilmiş, En İyi 5 Fotoğraf Uygulaması!

6
1
1
1
0
Bu haberimizde sizlere Android ve iOS cihazlarınızda, fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz en iyi 5 uygulamayı listeledik.

Telefonlarımızdan çektiğimiz fotoğrafları düzenleyebilmek için, kendi basic uygulamalarının olduğunu biliyoruz. Ancak kimi zamanlar istediğimiz düzenlemeye göre telefonlarımızın kendi uygulamaları bu konuda yeterli olamıyor. Ancak Google Play ve Apple Store üzerinde bulunan birkaç uygulama ile bu sorunlarınızı kolaylıkla halledebilmeniz mümkün. Bu haberimizde sizlere Android ve iOS cihazlarınız için indirip kullanabileceğiniz en iyi 5 uygulamayı, indirme linkleri ile birlikte listeledik.

1. Pixlr

Pixlr’ı Android veya iOS cihazınıza indirdiğiniz taktirde, sizlere sunulan 2 milyona yakın efektler, katmanlar ve filtreler ile, fotoğraflarınızı basit bir kullanım ile profesyonele yakın düzenlemeler yapabilirsiniz. Aynı zamanda düzenlediğiniz fotoğrafları uygulama üzerinden Instagram, Facebook, Twitter ya da e-mail üzerinden anında paylaşabilirsiniz. 

2. Snapseed 

Google tarafından oluşturulan ve tamamen profesyonel olan Snapseed’i Android veya iOS cihazınıza indirdiğinizde, düzenleme yapabilmeniz için sunulan çeşitli özellikler sayesinde fotoğraflarınızı baştan yaratabilirsiniz. 

3. Adobe Photoshop Lightroom

Adobe’un dünya genelinde profesyoneller tarafından tercih edildiğini ve kullanıldığını biliyoruz. Lightroom’u Android veya iOS cihazınıza yüklediğinizde, profesyonel kalitede fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz.

4. Filterstorm Neue 

Filterstorm Neue’i iOS cihazınıza 4 Dolar karşılığında indirdiğinizde, sizlere sunulan maskeleme ve filtreleme seçenekleriyle birlikte fotoğraflarınızı baştan aşağı düzenleyebilirsiniz. 

5. Enlight 

Enlight’ı iOS cihazınıza 4 Dolar karşılığında indirdiğiniz taktirde, sizlere sunulan tonlamalar tonlamalar ve çeşitli filtreler ile profesyoneller gibi düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kaynak : http://www.phonearena.com/news/5-of-the-best-photo-editing-apps-for-Android-and-iOS_id88391
6
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
1
1
0