Angel Eye W8 Kameralı Akıllı Saat Sınırlı Süre İçin İndirime Girdi!

3
1
0
0
0
Teknostore’un gözdesi Angel Eye W8 Kameralı Akıllı Saat, kısa bir süre için indirimde!

Webtekno olarak bağlı olduğumuz İzmo Bilişim tarafından kurulan Teknostore’da birçok farklı teknolojik ürünü en uygun fiyatla satışına devam ediyoruz. Önümüz bayram olduğu için de Teknostore’da en çok ilgi gösterdiğiniz ürünlerden biri olan ve fiyat/performans bakımından piyasada bulabileceğiniz en iyi akıllı saatlerden biri Angel Eye W8, sınırlı bir süre için bayram önü indirime girdi.

Normalde 139TL’lik fiyatıyla Teknostore’un en çok satan ürünlerinden biri olan Angel Eye W8, bayrama özel indirim ile 125TL’lik fiyatıyla satılacak. Piyasada ön planda olan Apple Watch, Apple Watch Series 2, Samsung Gear S2 ve Samsung Gear S3’e oranla olağanüstü ekonomik fiyatı, ancak fiyatına göre de mükemmel performansı ile dikkat çeken Angel Eye W8, stoklarımızda beyaz, siyah ve mavi renk seçenekleri ile sizleri bekliyor.

Sınırlı stok ile satılacak olan bu özel indirimli fiyatıyla Angel Eye W8’in incelemesini aşağıdaki videodan izleyebilir, dilerseniz buradaki bağlantıdan satın alabilirsiniz. Farklı akıllı saat, sanal gerçeklik gözlüğü ve akıllı bileklikleri ise buradan Teknostore’un giyilebilir teknoloji kategorisinden göz atabilirsiniz.

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0