Anneanne Tweet'leri Olimpiyata Damga Vurdu: Yüzücü Toruna Sosyal Medyadan Destek!

0
0
0
0
0
Anneanne Tweet'leri Olimpiyata Damga Vurdu: Yüzücü Toruna Sosyal Medyadan Destek!
Rio 2016 ilginç mücadelelere ve olaylara sahne oluyor. İngiliz yüzücü Adam Peaty 100 metrede altın madalya kazanırken, kendisini destekleyen anneannesi de internette popüler oldu.

Rio 2016 Olimpiyat Oyunları 3. gününde tüm heyecanıyla devam ediyor. Heyecanlı yarışmalardan biri de dün yaşandı ve “Erkekler 100 Metre Kurbağalama Yüzme Yarışması” İngiliz yüzücü Adam Peaty’nin birinciliği ile sonuçlandı. Bu müsabakayı ilginç kılan ise çekişmesi kadar yüzücünün anneannesinin sosyal medyayı etkili bir şekilde kullanması oldu.

Adam Peaty’ye henüz olimpiyatlar başlamadan Twitter’dan destek mesajları yağdıran anneanne Mavis, bir anda sosyal medyanın fenomeni haline geldi. Kendi fotoğraflarını ve videolarını da paylaşan yaşlı kadın, torununa verdiği içten destek ve esprili mesajlarıyla Twitter kullanıcılarının ilgisini topladı. 

Gönderilerinde bol bol emojiler kullanan ve hoş mesajlar paylaşan anneannenin gönderileri binlerce kez retweet edildi ve favorilere kaydedildi. Mavise42Mavis Twitter hesabını kullanan Adam Peaty’nin anneannesi, yüzmede altın madalya kazanan torunu gibi Twitter’ın altın madalyasını kazanan oldu ve Rio 2016’nın ilginç isimleri arasına adını yazdırdı.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0