Ant-Man and the Wasp, Hank Pym'e Dair Tabuları Yıkıyor (Spoiler)

13
1
0
0
0
Marvel Çizgi Roman evreninin en sevilmeyen karakterlerinden megalomanyak deha Hank Pym, Ant-man and The Wasp'ta nasıl bir kimliğe bürünüyor?

Konu Marvel çizgi romanları olduğunda, kötü bir geçmişe sahip en antipatik kahraman kimdir diye sorulduğunda birçok sıkı Marvel takipçisi Hank Pym’i gösterecektir. Çizgi roman evreninde 5 farklı kahramanı canlandıran karakter, her büründüğü süper kahraman kimliğinde kişiliğinden taviz vermemiş; üstün dehasını yüksek egosu ve kişilik sorunları ile birleştirmiştir.

Ant-Man, Giant Man, Goliath, Wasp ve Yellow Jacket kimlikleriyle kuantum fiziği ve biyokimya ile oyuncak gibi oynayan Hank Pym, sinematik evren için bu kez kişiliğinden taviz vermiş gibi görünüyor. İlk Ant-Man olan Hank, sinematik evrende yine huysuz ve uzlaşılması zor bir karakter olsa da Marvel cephesi, karakterin antipatik yönünü az da olsa törpülemeyi başarmış durumda.

(Spoiler) Ant-Man and The Wasp filmi boyunca kendisini daha az ego sahibi bir rehber olarak gözlemleme şansı bulacaksınız. Micheal Douglas tarafından sinematik evrende hayat verilen karakter, geçmişine dair tabuları yıkmak ve megolamanyak görüntüsünün ardındaki öğretmeni göstermek için geliyor.

Kaynak : https://www.polygon.com/2018/7/10/17534246/hank-pym-ant-man-wasp-comics-backstory
13
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
1
0
0
0