Antalya’da Önce Kaybolan, Sonra Tekrar Ortaya Çıkan Garip Bulut (Video)

145
53
7
3
2
Antalya’da Önce Kaybolan, Sonra Tekrar Ortaya Çıkan Garip Bulut (Video)
Antalya'da kendi kendine ortadan kaybolan, daha sonra yeniden beliren tuhaf şekilli bir bulut görüntülendi.

Bilim ve teknoloji geliştikçe geçmişte üzerine efsaneler yazılan pek çok olayı aydınlatma fırsatı buluyoruz. Bilimin, insan hayatına sağladığı en büyük faydalardan biri de ‘tuhaf’ doğa olaylarını açıklayabilmek oluyor. Zira geçmişte deprem, yıldırım gibi doğal olayların bile doğaüstü güçler tarafından gerçekleştirildiğine inanılıyordu.

Antalya’nın Kepez ilçesinde kameralara yakalanan bir bulut ise hala açıklayamadığımız bazı doğa olayları olduğunu gösteriyor. Zira bulanık görüntüsüyle diğer bulutlardan farklı ilk bakışta anlaşılan bu bulut, önce küçülerek ortadan kayboluyor, daha sonra biraz farklı bir konumda yeniden ortaya çıkıyor ve büyümeye başlıyor.

Kısa süre önce YouTube’a yüklenen bulutun görüntüleri, ‘uzaylı’ tartışmalarını da yeniden alevlendirdi. Pek çok kişi videonun altında bu ‘bulutun’ bir uzay gemisi olabileceği yorumunu paylaştı. Yorum yapan kişilerden bazıları mizahi amaç güdüyor olsa da bazı kişiler, bu tuhaf oluşumun bir buluttan fazlası olduğu konusunda gayet ciddiydi.

İşte kendi kendine ortadan kaybolup yeniden beliren bulutun videosu:

Şu an için bu tuhaf görünümlü bulutun nasıl ortadan kaybolup geri geldiğini açıklayamıyoruz. Sizce bu bulut benzeri oluşum gerçekte ne olabilir? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

145
53
7
3
2
Emoji İle Tepki Ver
145
53
7
3
2