Apex Legends'a Yeni Antrenman ve Duo Modu Geldi

14
2
2
1
1
Apex Legends yeni 3.1 güncellemesiyle antrenman modu, sınırlı süreli duo modu, silah ve karakter dengelemeleri gibi değişiklikler aldı. Ayrıca Cadılar Bayramı temalı Fight or Fright etkinliği de sona erdi.

Respawn, Apex Legends'a yeni bir güncelleme yayınladı ve oyuna yeni antrenman modunun yanı sıra çeşitli dengelemeler getirdi. Yeni değişikliklerle birlikte, Cadılar Bayramı temalı Fight or Fright etkinliği de sona erdi. Ayrıca Shadowfall modunun rotasyondan kalkmasıyla birlikte, yeni Duo modu sınırlı süreli olarak oyuna eklendi.

Firing Range (Atış Alanı) adı verilen yeni antrenman modu, Apex Legends'ın tüm efsanelerini, yeteneklerini ve tüm oyun içi eşyaları test edebilmenizi sağlıyor. Yeni antrenman moduna solo veya takım olarak girilebiliyor. Böylece oyuncular tek başına ya da takımlarıyla istedikleri efsaneleri ve silahları deneyebilme şansı yakalıyor. Ayrıca oyuncular düşman baskısı olmadan güvenli bir şekilde yeni taktikler geliştirebiliyor.

apex legends firing range

Yeni güncelleme silahlar açısından çok fazla dengeleme sunmuyor. Wingman artık kafadan vuruşlarda daha az hasar veriyor. Mermi genişlikleri, rakipleri vurmayı kolaylaştırması nedeniyle tüm pompalı tüfeklerde (EVA-8, Mozambique ve Peacekeeper), L-Star'da ve bazı keskin nişancı tüfeklerinde (Longbow DMR, Kraber ve G7 Scout) yeniden ayarlandı.

Belki de en göze çarpan en büyük değişiklik Crypto için yapılan güçlendirme oldu. Hacker, acemi dostu bir karakter olsa da, pasif oyun tarzına bağlı zayıflıkları nedeniyle dereceli oyunlarda tercih edilmedi. Ultimate yeteneği artık EMP'nin düşmanları düşürdükten sonra kalkanlarına da zarar vermesini sağlayarak etkisini büyük ölçüde arttırdı. Artık Wraith, Crypto'nun ultimate yeteneğinden kolayca kaçabilecek tek efsane.

apex legends envanter

Güncelleme aynı zamanda günlük zorluklarınızı değiştirebilmenizi sağlayan yeni bir özellik getirdi. Bundan böyle, tüm oyuncular her gün 1 kolay, 1 orta ve 1 zorlu mücadele alacaklar. İsteyenler Legend Token kullanarak daha fazla veya farklı zorlukların kilidini açabilecekler. İlk yenileme 200, ikinci yenileme 500 ve tekrar eden her yenileme 1000 token'a mal olacak.

Tüm bunların yanı sıra, artık ayarlardan imleç hızını da ayarlayabiliyorsunuz. Böylece daha hızlı yağmalama yapabiliyorsunuz. Ayrıca maçın başlangıcında karakterinizi seçmeden önce geri sayım olmayacak ve bu yüzden daha hızlı seçim yapmaya hazır olun. Son olarak, Envanter menüsünde takım arkadaşlarınızın kullandığı silahların cephane türünü de görebileceksiniz. Bu da takım arkadaşlarınızın sizinle aynı tür cephaneyi arayıp aramadıklarını bilmenizi kolaylaştıracak oldukça hoş bir değişiklik. EA yama notlarını resmi sitesinde yayınladı. Apex Legends'a gelecek değişiklikler hakkındaki detaylara buradan erişebilirsiniz.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/apex-legends-has-added-a-firing-range-and-a-new-du/1100-6471180/
14
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
14
2
2
1
1