Apex Legends, Cadılar Bayramı’nda Kings Canyon’a Geri Dönecek

21
1
1
1
0
Apex Legends oyunu, yaklaşan Cadılar Bayramı için Kings Canyon’a geri dönmeye hazırlanıyor. Harita, bu defa etkinliğe uygun olarak daha ürkütücü olacak gibi gözüküyor.

Cadılar Bayramı, dünyanın önemli bir kısmında, özellikle de Batı ülkelerinde büyük bir heyecanla kutlanıyor. Oyun firmaları da bu döneme özel etkinlikler hazırlayarak kullanıcı etkileşimlerini yüksek tutmayı amaçlıyor. 

Respawn’dan henüz resmi bir açıklama gelmese de Apex Legends’ın sızdırılan verilerine göre oyunun Cadılar Bayramı etkinliğinde Kings Canyon’a geri dönüyoruz. Bu defa kanyon biraz daha ürkütücü olabilir. 

Yeni süreli etkinlik: 'Fight or Fright'

apex legends

Kanyonda gece atmosferinde gerçekleşecek olan süreli etkinlik Fight or Fright'ta, Shadowfall adlı bir modda oynamak mümkün olacak. Bu modda ölüm oyunun sonu olmayacak, gelişmiş hıza ve yakın dövüş hasarına sahip olarak oyuna geri geleceksiniz. Performansınıza göre oyun sonu hedefiniz değişiklik gösterecek. Sona 10 oyuncu kaldığında bir gemi gelecek. Gemiye bir oyuncu bile ulaşsa oyuncular kazanmış sayılacak. Diğer taraf ise oyuncuların gemiye ulaşmasını engellemeyi amaçlayacak. Yani ya dövüşüyorsunuz ya da korkutucu bir canavara dönüşüyorsunuz. 

Bu etkinlik de diğer belli süreli etkinlikler gibi özel meydan okumalara sahip olacak. Günlük ve haftalık görevler de varlığını sürdürecek. Böylece Apex Packs toplamak mümkün olacak. Twitter’da ortaya atılan bir iddiaya göre çoğu ganimet, yadigar olarak sınıflandırılan ve kalıcı olan ganimetlerden olacak. 

apex legends

Söz konusu cadılar bayramı olduğuna göre elbette kostümler ve kozmetik ürünler ürkütücü temada olacak. Artık zombi mi çıkar, Frankenstein’ın canavarı mı çıkar -Frankenstein, canavarı yapan bilim adamının adıdır, canavarın adı yoktur- yoksa vampir mi çıkar o sizin şansınıza kalmış durumda. Octane ve Wattson da kostümler giyiyor ancak onlarınki kalıcı değil, daha ziyade cosplay yapıyorlar diyebiliriz. Respawn, Cadılar Bayramı temalı bir etkinlik geleceğini daha önce duyurmuştu. Yani yeni temayı oyunda görmemiz sadece bir an meselesi gibi gözüküyor.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/apex-legends-may-be-going-back-to-kings-canyon-for/1100-6470379/
21
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
21
1
1
1
0