Apex Legends'ın En Güçlü Silahına Nerf Geldi

13
5
1
0
0
Apex Legends için 3.2 yaması dün yayınlandı, ancak daha önce açıklanan Peacekeeper dengelemesinin yapılmadı. Geliştirici Respawn Entertainment, bugün yaptığı küçük bir güncellemeyle oyunun en güçlü silahına beklenen nerf'ü getirdi.

Apex Legends kısa süre önce seviye sınırını artıran ve Respawn'ın sevilen battle royale oyunundaki birçok karaktere dengeleme getiren büyük bir güncelleme aldı. Yapılan değişikliklere rağmen oyunun en güçlü ve baskın shotgun silahı Peacekeeper'a beklenen nerf gelmedi. Respawn, bugün silahın dengeleneceğini duyurdu ve hemen sonrasında beklenen değişiklik yapıldı.

Apex Legends Twitter hesabı, yeni yayınlanan yamayla Peacekeeper'ın nerf'lendiğini açıkladı. Silahın saçma yayılımı ve mermilerin isabet boyutu oyuncuların rakiplerini rahatlıkla öldürmesini sağlıyordu. Yeni güncelleme artık kolay skor almayı engelleyerek oyuncuları daha iyi nişan almaya itecek. Değişikliklerle saçılmayı engelleyen Precision Choke eklentisi takılmış olsa bile silah, eskisi kadar ölümcül olmayacak.

apex legends peacekeeper

Silahın hasarı hala çok güçlü olsa da, oyuncuların artık mümkün olan en yüksek hasarı vermek için daha fazlasını yapmaları gerekecek. Artık Peacekeeper ve EVA-8 mermilerinin isabet boyutu düşürüldü. Ayrıca Peacekeeper'ın saçılımı arttı ve son seviye Precision Choke eklentisinin saçılmaya olan etkisi azaltıldı.

Apex Legends'in son 3.2 yamasında seviye sınırı 100'den 500'e yükseltildi ve seviye başına verilen bonuslar arttı. Büyük ölçüde karakterlere, silahlara ve eklentilere önemli dengelemeler yapıldı. Ayrıca 14 Ocak 2020'den önce oyuna giren oyuncular, Star Wars Jedi: Fallen Order'ın sevimli robotu BD-1'den esinlenilen BP-1 Pathfinder kostümünü alabilecekler.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/apex-legends-most-overpowered-gun-has-been-nerfed/1100-6471974/
13
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
5
1
0
0