Apex Legends'ın 2. Sezonunun Duyurulacağı Tarih Belli Oldu

8
5
1
1
1
Electronic Arts, Apex Legens'in ikinci sezonunun gelecek duyurulacağını ve sezon hakkında detayların oyunculara sunulacağını açıkladı.

Oyuncular, Apex Legends'in ikinci sezonu hakkında detayların ne zaman oraya çıkacağını büyük bir heyecan içinde merak ediyor. Görünüşe göre bekleyiş biraz daha sürecek. Electronic Arts, Apex Legens'in ikinci sezonuyla ilgili yeni ayrıntıların geleceğini doğruladı fakat bu, E3 2019'a kadar gerçekleşmeyecek.

Electronic Arts, EA PLAY 2019 etkinliğinde ikinci sezon ile ilgili ayrıntıları duyuracak. Etkinlik, katılmayanlar için canlı olarak yayımlanacak. Etkinlikte ikinci sezonla ilgili ayrıntıların yanı sıra bazı demo görüntülerin de gösterilmesi bekleniyor.

EA, ikinci sezonla ilgili duyurunun yanı sıra Apex Legens'in mobil platformlar için çıkarılmasının planlandığını da açıkladı. Fornite ve PUBG'nin mobil platformlarda elde ettiği büyük başarı, bunun en büyük sebebi olabilir. Yakında konu hakkında daha ayrıntılı bilgilerin ortaya çıkması bekleniyor.

Oyuncuların yeni sezonla ilgili heyecanlanmalarının bir nedeni daha bulunuyor. Oyuna ilk sezon başlangıcında Octane adında yeni bir karakter eklenmişti. Bu nedenle Respawn'ın ikinci sezon için de yeni bir karakter hazırlaması bekleniyor.

EA'nin yeni sezonla ilgili ayrıntıları Haziran başında duyuracak olması, yeni sezonun önümüzdeki ay başlayabileceğini gösteriyor. Ancak Respawn'ın güncellemeleri yayımlamak için zaman istediği göz önünde bulundurulduğunda oyuncuların Temmuz ayına kadar beklemeleri gerekebilir. 

Kaynak : https://www.slashgear.com/apex-legends-season-2-will-be-detailed-next-month-08575985/
8
5
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
5
1
1
1