Apex Legends'ın İlk Sezonu Yarın (19 Mart) Battle Pass'le Beraber Başlıyor

25
7
4
1
0
Battle Royale oyun türünün tahtına oturan Apex Legends'in 1. sezonu yarın başlıyor. Peki, bizleri neler bekliyor?

Electronic Arts'ın (EA Games) ücretsiz Battle Royale oyunu olan Apex Legends; çıkışını takip eden ilk 3 gün içerisinde 10 milyon ve ilk 1 hafta içerisinde 25 milyon oyuncuya ulaşarak rekora imza atmıştı. Canlı yayın platformu Twitch üzerinde de Fortnite'ın istatistiklerini yerle bir eden Battle Royale oyununun 1. sezonunun yarın saat 20.00'de (TSİ) başlayacağı resmi Twitter hesabı üzerinden duyuruldu.

Wild Frontier adı verilen 1. sezonda oyuncular yepyeni Battle Pass sistemiyle tanışacaklar. 950 Apex Coins değerindeki Battle Pass'i satın alan oyuncular aynı zamanda; Lifelife Revolutionary, Wraith Survivor ve Mirage Outlaw kostümlerine ücretsiz bir şekilde, her seviye atladıklarında ise ek kostüm, badge, karakterlere sahip olacaklar.

Battle Pass 1. sezon boyunca satın alınabilir olacakken Battle Pass'e sahip olan veya olmayan her oyuncu; özel bir Wild Frontier kostümüne, 5 Apex Pack'e ve 18 adet Banner'a -1. sezon içerisinde oyun oynayarak- sahip olacaklar. Battle Pass satın alındığında hangi seviyelerde hangi ödüllerin kazanılacağı bilgisine erişmek için buradan Electronic Arts'ın bağlantısında sayfayı aşağı kaydırıp tabloyu görebilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/apex-legends-battle-pass-start-time-battle-pass-details/
25
7
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
25
7
4
1
0