Apex Legends’taki Kötü Takım Arkadaşları, Gelecek Güncellemeyle Yasaklanacak

29
6
2
1
1
Respawn, Apex’e getireceği yeni güncellemeyle birlikte takımın sırtından geçinen oyuncuları yasaklayacak.

Respawn Entertainment, yeni güncellemesiyle birlikte Apex Legends maçlarına katılıp takıma katkıda bulunmayan oyuncuları yasaklamaya başlayacak. Bu oyuncular genellikle takım arkadaşlarını kullanarak maç içerisinde daha fazla hayatta kalıyor, bunun bir sonucu olarak daha fazla tecrübe kazanıyor.

Reddit’teki bir güncelleme paylaşımına göre Respawn, arkadaşlarının sırtından geçinen oyuncuları geçici bir süre yasaklayacak. Daha uç vakalarda oyuncuların kalıcı bir yasak alması da muhtemel. Verilere ve kullanıcı geri bildirimlerine bakıldığı zaman sorunun fazlasıyla ciddi olduğunu söyleyen Respawn, herkesi yasaklamadan önce bir uyarıda bulunmak istediğini belirtti.

Oyunlarda hile yapmak oyundan alınan hazzı etkilese bile bu, tek oyunculu oyunlarda hile yapmak kişinin yalnızca kendi oyun hazzını etkilediği için sorgulamak başka birine düşmüyor. Fakat hile yapılan oyun ‘çok oyunculu’ dediğimiz gerçek oyunculara karşı oynanılan bir oyunsa, bu tarz caydırıcı önlemlerin alınmasının gayet yerinde olduğunu düşünüyoruz. Tabii ki buna haksız kazançlar da dâhil.

Sizin bu gelecek güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/apex-legends-banning-bad-teammates/
29
6
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
29
6
2
1
1