App Store'da En Uzun Süre 1. Sırada Kalmış 10 Uygulama (Ücretsiz)

64
21
9
6
5
Günümüzden yaklaşık 10 yıl önce hizmet vermeye başlayan App Store, bünyesindeki milyonlarca uygulama ile yüz milyonlarca Apple kullanıcısına hizmet veriyor. Peki, App Store'a damga vurmuş, haftalarca zirveyi işgal etmiş uygulamalar hangileri?

Apple’ın ilk iPhone ile birlikte tanıtmış olduğu uygulama mağazası App Store, içinde bulunan milyonlarca uygulama ile iPhone ve iPad kullanıcılarının her türlü ihtiyacına cevap vermeye çalışıyor. Fakat bazı uygulamalar var ki App Store’a adeta damga vurmuş durumdalar.

Sensor Tower, App Store’un 10. yıldönümüne özel olarak etkileyici bir tablo yaptı ve 2010 yılından bu yana App Store’da en uzun süre 1. sırada kalmış ücretsiz uygulamaları listeledi. İşte App Store’da en uzun süre 1. sırada kalmış 10 uygulama:

10- Pokémon Go

Pokemon Go, 29 hafta boyunca 1. numaralı ücretsiz uygulama olmayı başararak App Store tarihine geçmeyi başardı.

9- Temple Run

İlk nesil akıllı telefon oyunlarından olan  Temple Run, 30 hafta boyunca App Store’un en popüler ücretsiz uygulaması olmayı başardı.

8- Slither.io

Klasik yılan oyununu modernize eden Slither.io, 34 hafta boyunca 1 numaralı ücretsiz uygulama olarak kaldı.

7- Minion Rush

Minion Rush da 36 hafta boyunca 1 numaralı ücretsiz uygulama kalarak App Store’un unutulmazları arasına girmeyi başardı.

6- Snapchat

37 hafta boyunca 1. numaralı ücretsiz uygulama olan Snapchat, Instagram Hikayeler’in yayınlanması ile serbest düşüşe geçti.

5- Draw Something

Özellikle 2012 yılında oldukça popüler olan Draw Something, 38 hafta boyunca 1. numaralı ücretsiz uygulama olmayı başardı.

4- Trivia Crack

Hızlı bir yükseliş yaşayan Trivia Crack, 66 hafta boyunca 1. numaralı ücretsiz uygulama olarak kalmayı başardı.

3- YouTube

Dünyanın en popüler video paylaşım platformu olan YouTube’un mobil uygulaması, 107 hafta boyunca 1. numaralı ücretsiz uygulama olmayı başardı.

2- Bitmoji

Belki beklenmedik bir sonuç gibi gelebilir ama Bitmoji, tam 109 hafta boyunca 1. numaralı ücretsiz uygulama olarak kalmayı başardı.

1- Facebook Messenger

Facebook’un agresif bir politikayla tüm kullanıcılarını indirmeye mecbur bıraktığı Facebook Messenger, 317 hafta boyunca App Store’un en popüler ücretsiz uygulaması olmayı başararak kırılması zor bir rekoru elinde bulunduruyor.

Kaynak : http://www.businessinsider.com/top-free-apps-all-time-apple-app-store-2018-7#heres-the-full-chart-11
64
21
9
6
5
Emoji İle Tepki Ver
64
21
9
6
5