App Store'dan İlk Hangi Uygulamayı İndirdiğinizi Kolayca Öğrenebilirsiniz

32
4
3
1
0
App Store, 10 yılı aşkın süredir iPhone ve iPad kullanıcılarına hizmet veriyor. Peki cihazınıza indirdiğiniz ilk uygulamanın hangisi olduğunu hatırlıyor musunuz? Hatırlamıyorsanız aşağıdaki yöntem ile kolayca öğrenebilirsiniz.

Dünyanın ikinci büyük akıllı telefon üreticisi olan Apple, iPhone ve iPad kullanıcılarının cihazlarına diledikleri uygulamayı yükleyebilmesi için günümüzden yaklaşık 10 yıl kadar önce kendi uygulama mağazası App Store’u yayınladı. App Store yayınlandığından bu yana milyonlarca uygulama mağazaya eklendi ve birçoğu da tamamen yok oldu.

Peki siz ilk hangi uygulamayı yüklediğinizi hatırlıyor musunuz?

Dile kolay; 10 yıl… Pek çoğumuz bu kadar uzun zamandır iPhone kullanmıyor olsa da cihazımıza ilk yüklediğimiz uygulamayı hatırlamayabiliriz. Eğer iPhone ya da iPad’inize ilk olarak hangi uygulamayı yüklediğinizi merak ediyorsanız bunun için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli olacaktır.

  • App Store’u açın.
  • Sağ üstte bulunan profil resminizin üzerine dokunun.
  • ‘Satın alınanlar’ seçeneğine dokunun.
  • Açılan sayfayı en aşağıya kadar kaydırın.

Hepsi bu kadar! Bu sayfada cihazınıza ilk yüklediğiniz uygulamadan son yüklediğiniz son uygulamaya kadar tüm uygulamaları kronolojik sırayla görebilirsiniz. Yukarıda belirttiğimiz yöntem ile ilk yüklediğiniz uygulamaları görüntüleyip ekran görüntüsünü alarak #webtekno etiketi ile Twitter ya da Instagram’dan paylaşabilirsiniz.

Kaynak : http://www.businessinsider.com/how-to-see-your-apple-app-store-purchase-history-2018-7
32
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
32
4
3
1
0