Apple, 2019 Yılında Daha Üst Düzey AirPods ve Kulak Üstü Kulaklıklar Üretecek

18
5
2
1
1
Apple, 2019'un başlarında daha üst düzey AirPods'lar ve stüdyo kalitesinde kulak üstü kulaklıkları kullanıcıların beğenisine sunacak.

Apple, akıllı telefonlarından 3.5 mm jack girişini kaldırdıktan sonra, kullanıcılarına ücretli olarak bir bluetooth kulaklık sunmuştu. AirPods adını verdiği kablosuz kulaklıkları özellikle ülkemizde fiyatı ile tartışma konusu olmuştu. Apple'ın 2019 senesinde daha geliştirilmiş AirPods ve kulak üstü kulaklıkları kullanıcıların beğenisine sunacak.

AirPods'ların yeni serisiyle beraber birkaç yeni özelliğe kavuşması bekleniyor. Suya dayanıklı olması beklenen kablosuz kulaklıkların, gürültü iptali ve daha fazla menzile sahip olacağı belirtildi. Apple'ın kablosuz şarj aleti ise AirPower ile uyumlu olacağı da söylenmekte.

Yeni AirPods'ların fiyatının, artan özelliklerle beraber kullanıcıları üzecek duruma geleceği ifade edildi. Apple'ın kulak üstü kulaklıklarının ise Beats serisinden daha yüksek ses kalitesine sahip olacağı belirtildi. Ancak üretimin başlamadığı ve ürün için teknoloji ortaklıklarının belli olmadığı söylenmekte.

Kaynak : https://mashable.com/2018/06/25/airpod-over-ear-headphones-upgrades/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_source=feedly&utm_medium=webfeeds#wkpkORESGOqF
18
5
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
18
5
2
1
1