Apple'a Kötü Haber: iPhone 7 En Az Satılan iPhone Modeli Olabilir!

0
0
0
0
0
iPhone 7 hakkında gelen sızıntılar nasıl bir telefon ile karşılaşacağımız hakkında fikir veriyor. Yapılan araştırmalar iPhone 7'nin şu ana kadar çok az iPhone sahibinin ilgisini çektiği yönünde.

Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 7 hakkında yapılan tüketici eğilimi araştırmaları ilginç sonuçlar ortaya koydu. Mevcut iPhone sahiplerinin birçoğunun iPhone 7’ye ilgi duymadığı belirlendi. 

Henüz yeni model tanıtılmamış olsa da ortaya çıkan sızıntılar nasıl bir iPhone 7 ile karşılaşacağımız hakkında fikir veriyor. Eldeki verileri baz alarak yapılan araştırmada, sızıntılardaki gibi bir iPhone 7 çıkması halinde mevcut iPhone sahiplerinin sadece yüzde 10’unun yeni modele ilgi gösterdiği ve almak istediği tespit edildi.

Tüketicilerin bu eğiliminin ardında iPhone 7’nin yeterince farklılık sunmaması ve birçok önemli yeniliğin 2017 yılında gelecek olan 10. yıl modeline saklanması etkili olabilir. iPhone sahiplerinin yeni modele yeterince ilgi göstermemesi iPhone 7 satışlarına da olumsuz etkileyebilir. Tabii ki Apple’ın yazılımsal olarak sunacağı bir sürpriz özellik tüm bu eğilimi tersine çevirebilir.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0