Apple’ın AirPods Pro’yu Basına Tanıttığı İddia Edildi

9
3
2
1
0
Apple’ın AirPods Pro’yu Basına Tanıttığı İddia Edildi
Apple’ın yakın zamanda yeni bir AirPods piyasaya süreceği, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Yeni bir iddiaya göre Apple, yeni AirPods’u AirPods Pro’yu resmi tanıtımdan önce basına tanıttı.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir rapor, Apple’ın yeni AirPods’unun AirPods Pro olacağını ve önümüzdeki dönemde piyasaya sürüleceğini ortaya çıkarmıştı. Rapor, AirPod Pro’nun Ekim ayında piyasaya sürüleceğini iddia etmişti. 

Şimdi de Benjamin Geskin, Twitter hesabından, gelecek hafta salı veya çarşamba günü Apple’ın AirPods Pro’yu basına tanıtacağını duyurdu. Geskin, aynı tweeti alıntılayarak, AirPods Pro’nun Şanghay’da basın mensuplarına tanıtıldığını duyurdu. Benjamin Geskin, “AirPods Pro medya toplantısı Şanghay’da yapıldı” şeklinde açıklama yaptı. 

Benjamin Geskin’in raporundan önce ortaya çıkan bir rapor, AirPods Pro’nun fiyatının 260 dolar olacağını gösteriyordu. Apple, istemeden de olsa iOS 13.2’nin beta sürümünde yeni bir AirPods modelinin varlığını göstermiş olmuştu. Apple’ın B298 model numarası verdiği AirPods Pro’nun varlığı, iOS 13.02’nin beta sürümündeki kodlarda bulunan gürültü engelleme özelliğinde ortaya çıkarmıştı.  

Son günlerde AirPods Pro’yla ilgili olarak haberler artmaya başladı. Geçtiğimiz Nisan ayında ünlü Apple analisti Ming- Chi Kuo, yeni tasarımlar kullanılacak olan AirPods Pro’nun 2019 yılının son çeyreğinde ya da 2020’nin ilk çeyreğinde piyasaya sürüleceğini açıklamıştı. 

Kaynak : https://appleinsider.com/articles/19/10/28/apple-allegedly-revealing-airpods-pro-to-media-ahead-of-official-launch
9
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
2
1
0