İddia: Apple, 2020 Model iPhone'ların Kutusuna AirPods'u da Ekleyecek

58
16
6
2
1
DigiTimes'ın aktardığı bilgilere göre Apple, AirPods kulaklıklarını 2020 model iPhone'ların kutusuna ekleyebilir. Haber yalnızca Apple'ı da içermiyor, Samsung ve Xiaomi'nin de aynı şeyi yapması bekleniyor.

Birçok Apple kullanıcısı şirketin telefonlarını satın aldıklarında AirPods’a da sahip olmak istiyor. Peki, bu isteğinizin gerçek olma şansı var desek? DigiTimes’ın haberine göre Apple, gelecek sene çıkacak iPhone 2020 modelleri ile birlikte Apple AirPods’u da kullanıcılarına verecek.

DigiTimes’ta yer alan haber yalnızca Apple’ı da kapsamıyor. Habere göre Apple, Samsung ve Xiaomi yeni model telefonlarında kablosuz kulaklıklarını telefon ile birlikte vermeyi planlıyor. Tabii tüm bunların gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini öğrenmek için önümüzdeki yılı beklememiz gerekecek.

apple airpods iphone

Haber, endüstri içerisinde bulunan birkaç kaynağa dayandırılarak yapılmış. Ancak Apple’ın böylesine bir hamleyi şu anki AirPods’un fiyatını düşündüğümüzde yapmayacağı fikri hemen aklımıza yerleşiyor. Dolayısıyla bu habere kesin gözüyle yaklaşmamanızda fayda var.

Apple’ın AirPods kulaklıkları birkaç yüz 'dolarcık' fiyat etiketine sahip. Dolayısıyla Apple’ın bu kulaklıkları iPhone kutusuna bedavaya koyacağını düşünmek oldukça saçma geliyor. Ya da Apple kulaklıkları telefon ile aynı kutuya koyar ancak bunu fiyat politikasında yapacağı bir değişiklikle gerçekleştirir. Şu an için Apple'ın nasıl bir yöntem izleyeceğini bilemiyoruz.

Bir yanda da Apple AirPods’ların popülerliği bulunuyor. Şirketin AirPods’ları kullanıcılarına dağıtma gibi bir ihtiyacı yok. Halihazırda bu kulaklığı isteyen birçok kullanıcı doğrudan AirPods’u satın alıyor ve kullanıyor. Yani Apple’ın kulaklığı telefon ile aynı kutuya koymasının hiçbir sebebi bulunmuyor.

apple airpods pro iphone

Yeni çıkan AirPods Pro’lar, AirPods’ların ne kadar popüler ve sevilen bir kulaklık olduğunu da ortaya koyuyor. Uzun süredir AirPods’lara gelmesi beklenen aktif gürültü engelleyici özelliğine sahip AirPods Pro, fazlasıyla talep almıştı. Apple da bu talep yüzünden üretimini artırmak zorunda kaldı.

Apple’ın böyle bir şeyi yapması için ise tek bir geçerli sebep bulunuyor. Şirket, iPhone’larla gelen EarPods’ların yerine artık daha modern bir şey koymak istiyor olabilir. Apple AirPods, dünyada en çok satan True Wireless kulaklık olma özelliğine sahip. Dolayısıyla şirket AirPods’u iPhone’larla birlikte satarsa piyasadaki üstünlüğü de artacaktır.
 

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/11/30/apple-is-considering-to-bundle-airpods-with-iphone-2020-models/
58
16
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
58
16
6
2
1