Apple’ın Yeni Oyun Abonelik Sistemi Apple Arcade Tanıtıldı

27
14
9
1
1
Apple, bugün gerçekleştirdiği özel etkinliğinde Apple Arcade abonelik sistemini tanıttı. 19 Eylül 2019’da hizmete açılacak olan sistem, 100 adet yeni oyun ile birlikte piyasaya sürülecek. Apple Arcade’in aile aboneliğinin fiyatı ise 4,99 dolar olarak açıklandı.

Apple, geçtiğimiz mart ayında Apple Arcade’in üzerindeki perdeyi kaldırmıştı. Bugün ise şirket, Apple Arcade abonelik sistemini bütün detaylarıyla tanıttı. Aylık oyun abonelik sistemi, iPad ve iPhone cihazları için 100’den fazla oyuna sınırsız erişim sağlayacak.

Apple Arcade, 150 ülke için 19 Eylül 2019 tarihinde piyasaya sürülecek. Sistemdeki bir aile aboneliğinin fiyatı ise 4,99 dolar (yaklaşık 30 TL) olarak belirtildi. Aile aboneliği ise içerisinde altı kişiye kadar üye barındırabiliyor. Sistem, ayrıca bir aylık ücretsiz deneme süresi de veriyor.

Apple Arcade, 100'den fazla oyunla gelecek

Apple Arcade

Apple Arcade aboneleri, 100’den fazla özel oyunu cihazlarına indirebilecek. Aboneliği satın alarak sınırsız erişim sağlanabilecek bu oyunlar, reklamsız ve çevrimdışı bir şekilde de oynanabilecek. Apple Arcade; iPhone, iPad, Mac ve Apple TV içeriklerine de erişim sağlamanıza olanak sağlayacak ve ek ücretler talep edilmeyecek.

Apple, abonelik sistemini tanıtırken her ay yeni bir oyun çıkacağı hakkında da sözünü verdi. Şirket, Apple Arcade’i tanıtırken onunla birlikte gelecek birkaç oyunu da tanıtmaktan kaçınmadı. Bir kurbağa olarak oyuncakların arasında ilerlemeye çalıştığınız Frogger in Toy Town ve içerisinde bolca heyecan barındıran, oynanabilir bir müzik videosu edası veren Sayonara Wild Hearts isimli iki oyun da Apple Arcade ile birlikte Apple cihazları için piyasaya sürülecek.

27
14
9
1
1
Emoji İle Tepki Ver
27
14
9
1
1