Apple, Arcade'in Ücretsiz Sürümünün Bitmesine 1 Hafta Kala 5 Yeni Oyun Ekledi

12
5
2
1
0
Apple’ın oyun platformu olarak adlandırabileceğimiz ve eylül ayında iOS, iPadOS, macOS kullanıcılarına sunulan Apple Arcade, kütüphanesini genişletiyor. Yeni güncellemeyle birlikte platforma yeni oyunlar ekleniyor.

Günümüz eğlence sektörünün temel taşlarından olan sinema ve oyun dünyası şu an bir değişim içerisinde. Hem oyun hem de sinema alanında büyük şirketler, müşterilerine ürünlerini sunmak için kendi çevrimiçi platformlarını hayata geçiriyorlar.

İşte bu servislerden bir tanesi de teknoloji dünyasının en büyük şirketlerinden Apple’a ait olan Apple Arcade. iOS, iPadOS ve macOS kullanıcılarının faydalanabildiği bu servis, eylül ayında kullanıcıların hizmetine sunulmuştu. Bir aylık ücretsiz deneme hakkı verilen ve bu aydan sonra aylık 34,99 TL’lik bir ücret talep eden servise yeni güncellemeyle birlikte yeni oyunlar da geldi. Vakit kaybetmeden gelin eklenen oyunlara yakından bakalım.

1. Inmost

Hidden Layer Games’in elinden çıkan Inmost, kasvetli atmosferiyle 2 boyutlu bir bulmaca oyunu. Üç farklı karakteri kontrol ettiğiniz oyunda, düşmanlarınızı yenmeye ve kurulan tuzakları kendi avantajınıza kullanmaya çalışacaksınız.

2. ShockRods

Yarış türünde çok oyunculu bir oyun olan ShockRods’ta ölüm maçı ve bayrak kapmaca gibi oyun modları bulunuyor. Sonic Racers’tan tamamen farklı bir yapıya sahip olan oyun, çok yakın bir zamanda Steam’de de yerini alacak.

3. Stela

Bulmaca oyunu yönünden eli güçlü olan Apple Arcade’e gelen Stela da keşif ve bulmaca türünde bir oyun. Oldukça ürkütücü bir müziğe sahip olan oyunu kulaklıkla oymanız, oyunu çok daha iyi deneyimlemenize yardımcı olacaktır.

4. Decoherence

Robot orduların yer aldığı RTS türündeki Decoherence’ta hem PvP hem de tek oyunculu mod bulunuyor. General bir penguene sahip olabileceğiniz bu oyunda robotlarınızı ihtiyacınıza göre şekillendirebiliyorsunuz.

5. Mind Symphony

Mind Symphony

Duygusal ve mental olarak sizi etkileyeceğini iddia eden oyunda, müzik ve oynanışın senkronize bir şekilde ilerlemesinin dışında çok fazla bir şey bilinmiyor. Oyunun Release Mode’unda düşmanlarınız müzikle senkronize bir şekilde saldırırken Calm Mode’da sizin saldırı zamanlamanız için daha çok melodiye odaklanılacak.

Apple'ın abonelik temelli oyun servisini kullanıma sunduğu dönemde ücretsiz deneme sürümü talebinde bulunan kullanıcıların süresinin tamamlanmasına 1 hafta kaldı. Apple'ın bu hamlesinin ücretsiz deneme sürümü kullanan oyuncuları, platformda tutmak için yaptığı söylenebilir. Platforma eklenecek oyunları ve ücretli dönemin başlamasıyla platformdaki aktif kullanıcı sayısını, önümüzdeki süreçte hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/10/11/apple-arcade-inmost-mind-symphony/
12
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
5
2
1
0