Apple Card, ABD'de Belirli Kullanıcılara Dağıtılmaya Başlandı: İşte İlk Görüntüler

35
5
3
1
0
Apple’ın 25 Mart 2019’da Apple Özel Etkinliği’nde duyurduğu kredi kartı, test grubundaki kullanıcılara dağıtılmaya başlandı. Wallet uygulaması üzerinden başvuran kullanıcılar, kartlarını almaya başladılar ve kartın ilk görüntülerini yayınladılar.

Apple, geçtiğimiz günlerde rastgele seçilen birkaç kullanıcısına Wallet uygulaması üzerinden Apple Card’a başvuru seçeneğini açmıştı. Test grubunda bulunan kullanıcılar, yavaş yavaş titanyum kartlarına kavuşmaya başladılar.

The Verge’ün baş editörlerinden Nilay Patel kendisine gelen Apple Card’ın fotoğrafını Twitter üzerinden paylaştı ve kartın, diğer plastik ve metal kartlarından kalın olduğuna dikkat çekti.

Aynı şekilde TechCrunch’ın baş editörlerinden Matthew Panzarino da eline ulaşan kartın ağırlığını diğer kartlarla karşılaştırdı.

Apple Card için başvuru yapanlardan ve rastgele seçilen kullanıcılardan biri olan Aaron Andino, eline ulaşan kartın kutu açılım videosunu yayınladı. (Bir kredi kartının bile kutu açılışını göreceğimiz günler geldi.)

Titanyumdan yapılmış fiziksel Apple Card; Apple logosu, bir çip ve kullanıcının ismi ile temiz bir tasarıma sahip. Kartın üzerinde kart numarası veya son kullanma tarihi bulunmuyor. Bunu yapmalarının sebebi ise kartın çalınması durumunda bilgilerin daha iyi korunabilmesi. Tüm kart bilgileri Wallet uygulamasında bulunuyor.

Apple Card

Kartın arka yüzünde de CVV numarası aynı sebepten bulunmuyor. Kartta yalnızca Goldman Sachs logosu ve Mastercard logosu ile bir manyetik şerit gözüküyor.

Apple, Ağustos ayının sonunda 18 yaş ve üzerindeki tüm ABD vatandaşlarının kart için başvuruda bulunmalarına izin verecek. Kart herkesin kullanımına açıldığında, iPhone kullanıcıları dakikalar içinde Wallet uygulaması üzerinden Apple Card'a başvurabilecek.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2019/08/09/titanium-apple-card-begins-arriving/
35
5
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
35
5
3
1
0