Apple Card'ın Nasıl Kullanılacağını Gösteren Videolar Yayınlandı

18
3
3
1
0
Apple'ın kredi kartı hizmeti Apple Card, bugün itibarıyla ABD'de hizmete sunuluyor. Apple, kredi kartı sisteminin nasıl çalışacağını gösteren bir video dizisi oluşturdu ve bu sayede Apple Card ile ilgili detaylı bilgi verdi.

Apple, son dönemlerde iPhone 11'le konuşulduğu kadar Apple Card hizmetiyle de konuşuluyor. Teknoloji devinin bu yeni hizmeti, Apple'ın ödeme sistemi olan Apple Pay'le entegre olarak çalışan bir kredi kartı. Apple bu hizmetiyle birlikte, kullanıcılarına yeni bir kredi kartı deneyimi sunmaya amaçlıyor.

Apple Card sistemi, beraberinde pek çok yenilik ve kolaylığı da kullanıcılarına sunacak ancak Apple Card'la ilgili hala pek çok bilinmezlik var. Apple da bu bilinmezlerin önüne geçmek amacıyla bir dizi video yayınladı. Apple'ın yayınladığı videolar, Apple Card'ın neredeyse tüm detaylarını gözler önüne seriyor.

apple card

Apple Card, iPhone'larda bulunan Wallet uygulamasıyla entegre olarak çalışacak. Kullanıcılarına, bankaların mobil uygulamalarına benzer bir şekilde hizmet verecek olan Apple Card ile ödemeler takip edilebilecek günlük, haftalık ve aylık harcamalar kategorilere ayrılabilecek. Ancak örneğin normal kredi kartlarında bulunan kart numaraları, Apple Card'larda bulunmayacak. Bu numaraya Wallet üzerinden erişilecek. Apple, bu konuyla ilgili bir video yayınladı;

Diyelim ki bir Apple Card'a sahipsiniz. Apple Card bir kredi kartı olduğu için borçlarınızı ödemeniz gerekecek. Şimdi paylaşacağımız videoda ise Apple, kredi kartı ödemenizi nasıl yapabileceğinizden bahsediyor.

İnternet üzerinden alışveriş yapmak, hayatımızın bir parçası olmuş durumda. Bugün kredi kartı olan pek çok kullanıcı internet üzerinden alışveriş yaparak hem para hem de zaman tasarrufu sağlıyor. Şimdiki videoda ise Apple, bir alışveriş sitesine nasıl ödeme yapabileceğinizi gösteriyor.

Apple Card sadece internet üzerinden yapılabilecek alışverişlere destek sunmuyor. Şirket, bir alışveriş merkezindeki ödemelerinizi de yapabilmenize olanak sağlıyor. Az sonra izleyeceğiniz videoda ise, Apple Card'ınızı kullanarak bir alışveriş merkezinde nasıl ödeme yapabileceğiniz anlatılıyor.

Apple Card'ın tüm detaylarının anlatıldığı bu video dizisi, toplamda 10 farklı videoyu içeriyor. Eğer bu videoların hepsini izlemek isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanarak Apple'ın YouTube sayfasına erişebilirsiniz.

Apple, son hizmetini kısıtlı olarak bugün itibarıyla ABD'de başlatıyor. İlerleyen dönemlerde ise Apple Card'ın kullanım alanı genişleyecek. Şirket, gecikme faizi ve yıllık ücret almayacağını ayrıca faiz oranlarının da fazlasıyla makul olacağını söylüyor. Anlaşılan o ki Apple Card, ilerleyen dönemler pek çok kişi tarafından kullanılacak bir ödeme yöntemi olarak karşımıza çıkacak.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/8/6/20756527/apple-card-credit-card-support-videos-setup-application-use-number
18
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
3
3
1
0