Apple, Yeni iPhone'ların Hemen Öncesinde Çevrimiçi Mağazasını Kapattı

25
6
3
2
0
Apple, dünya çapında çevrimiçi mağazalarını kapattı. Steve Jobs Theater’da yapılacak “By Innovation Only” adlı etkinlik sonrası sitenin yeni ürünlerle güncellenerek açılması bekleniyor.

Apple’ın yakın zamanda gerçekleştireceği “By Innovation Only” adlı etkinlik öncesinde firmanın internet siteleri "Hemen döneceğiz” ibaresinin yer aldığı bir görselle kapatıldı. Firmanın sözü geçen etkinlikte yeni iPhone modellerini ve Apple Watch’ları tanıtması bekleniyor.

Bu iki ürüne ek olarak 10,2 inçlik iPad’ler, yeni Apple TV, yenilenen iPad Pro ve 16 inç MacBook Pro da bu etkinlikte insanların karşısına çıkabilir. Bir sürpriz olarak Apple’ın takip etiketleri de karşımıza çıkabilir. Bu ürünlerin bir kısmının Ekim ayına saklanması da gayet olası. Apple son 3 yılda 2 kez Ekim ayı etkinliği yapmıştı. 

Donanım duyurularının yanında iOS 13, macOS Catalina, watchOS 6 ve tvOS 13 de bu etkinlikte karşımıza çıkabilir. Ayrıca Apple son bir yıldır adımlarını attığı hizmetlerinin hangi bölgelerde yayınlanacağını ve fiyatlarını paylaşabilir.

Apple, iPhone lansmanı öncesi Apple Store'u kapatıyor

apple store kapalı

Apple, çevrimiçi mağazalarını her etkinliğinden önce dikkat çekmek ve heyecan yaratmak üzere kapatma alışkanlığına sahiptir. Siteler genel olarak bu işlemden kısa süre sonra yeniden yayına döner. 

Apple, canlı olarak yayınladığı etkinliğinden notları kendi internet sitesi üzerinden de yayınlamasına rağmen ilk olarak görüntüler Apple TV ve YouTube’a yayınlanıyor. 

Apple'ın iPhone 11 modellerini duyuracağı lansman etkinliği ile ilgili en yeni gelişmeleri webtekno.com üzerinden takip edebilirsiniz. 20:00'da etkinliğin başlamasıyla birlikte yeni iPhone'lara dair tüm detaylar, web sitemizde yer alacak.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2019/09/10/apple-store-down-sep-2019-event/
25
6
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
25
6
3
2
0