Apple’da Bir Bayram Havası: Note 7 Satın Alanların Yeni Tercihi iPhone 7 Oldu!

1
0
0
0
0
Apple’da Bir Bayram Havası: Note 7 Satın Alanların Yeni Tercihi iPhone 7 Oldu!
Note 7 skandalı sonrası iptal edilen ürünü satın alan 2.5 milyon kullanıcının çoğu iPhone 7’ye geçiş yaptı.

Son yılların belki de en sağlam olayı olan Note 7 patlama, geri çağırma ve tedavülden kaldırma gibi ardı arkası kesilmeyen problemler zinciri sonrasında Samsung, tam manasıyla olmasa da Note 7’den vazgeçti.

Şu anda hem değişim hem iade programını durduran Samsung, aynı zamanda Note 7 satışlarını da durdurma kararı almıştı. Note 7 kullanıcılarına “Telefonlarınızı kapatın ve kullanmayın” uyarısı yapan firma, bu durumda tabiki 2.5 milyondan fazla sattığı telefon sahiplerini de birer ikişer kaybediyor.

Ortaya çıkan raporlara göre Note 7 satın alan ya da almak için plan yapmış kişilerin çoğunluğunun yeni tercihi iPhone 7 veya iPhone 7 Plus oldu. Apple’ın bu seneki i7 satış beklentisini de iyice arttıran bu problem, Apple’ın kasasına çok daha fazla para girmesine sebep olacak.

Toplam satış beklentilerine 8 milyona varan fazladan satış ekleyeceği konuşulan Apple, belki rakip firmasının yaşadığı bu olaylara üzülüp kendisi de ders çıkarmıştır. Ancak en çok bu olaydan kazanç sağlayacak olanlar da kendileri.

Ayrıca yine hatırı sayılır bir kesimin Note 7 yerine Galaxy S7 Edge ya da S7’ye geçiş yaptıkları da biliniyor. Ancak bir kıyaslama yapacak olursak kazanan iPhone oluyor.

Peki, siz bir Note 7 kullanıcı olsanız (ya da Note 7 kullanıcı iseniz) seçiminiz iPhone 7’den (veya Plus) yana mı olur, yoksa S7 (veya S7 Edge) mi seçersiniz? Anketten ve yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0