Apple'dan Hafızası İyi Olmayanların iPhone X Kullanması Gerektiğini Gösteren Video

28
12
7
6
4
Tanıtım videolarına büyük emek harcayan Apple, iPhone X'un Face ID teknolojisine odaklanan yeni bir video ile karşımıza çıktı. Şirketin bu seferki iddiası ise iPhone X'un hafızanızı rahatlattığı yönündeydi.

Dünyanın en büyük teknoloji markalarından biri olan Apple, şirketin en güncel premium akıllı telefonu olan iPhone X için yeni bir tanıtım videosu hazırladı. Apple’ın en yeni biyometrik güvenlik kilidi olan Face ID’ye odaklanan video, Face ID’nin kullanıcıların hafızalarında tutmakta zorlandıkları şifreler için ne kadar pratik bir çözüm olduğunu gösteriyor.

Büyük bir tiyatro sahnesinde başlayan videoda sunucu, yarışmacıya çevrimiçi bankacılık uygulamasının şifresini soruyor. Süre gitgide daralırken yarışmacı şifresini bir türlü hatırlayamıyor. Süre tam dolmak üzereyken cebinden iPhone X’unu çıkaran yarışmacı Face ID ile bankacılık uygulamasına kolaylıkla giriş yapıyor.

‘Yüzünüz, şifreniz’ sloganı ile Face ID teknolojisini tanıtan Apple, bu tanıtım videosu ile birlikte Face ID’nin yalnızca Apple hizmetlerinde değil, üçüncü taraf uygulamalarda da kullanılabildiğini göstermiş oluyor. Şirketin daha önceki tanıtım videoları Animoji, Apple Pay ve kamera performansına odaklanıyordu.

Kaynak : http://www.iphonehacks.com/2018/07/apples-releases-memory-iphone-x-ad-highlighting-face-id.html
28
12
7
6
4
Emoji İle Tepki Ver
28
12
7
6
4