Apple’dan Mühendisleri Heyecanlandıran Gizemli İş İlanı

29
3
1
0
0
Tahmin edersiniz ki her meslek grubundan insan için alanının en iyi yerlerinde çalışmak bir hayaldir. Bu hayali gerçekleştirenlerin ise değmeyin keyfine. Apple ise yayınladığı gizemli ilan ile iş arayan mühendisleri heyecanlandırdı.

Gerek piyasaya sunduğu ürünler gerekse çalışma koşulları ile Apple, sektörün öncü isimlerindendir. Bu büyük firmanın çatısı altında iyi bir görevde çalışmak herkesin hayali olsa da Apple, çalışan alırken deyim yerindeyse ‘ince eleyip sık dokuyor”. Şimdilerde ise teknoloji devi firma yeni bir iş ilanı yayınladı. İlana göre işe alınan kişi 3D Arayüzü Mühendisi olarak görevlendirilecek.

Artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik öğelerinin popülerliğini hepimiz biliyoruz. Apple’da bu alanda ilerleme kaydetmek isteyen ünlü firmalardan biri ve yayınladığı iş ilanı ile birlikte bu alanda çalıştırmak üzere bir mühendis aradığını duyurdu. İşe kabul edilen şanslı kişi ise platform için yeni nesil interaktif deneyimleri yönlendirecek.

Platformun ne olacağı net olarak belirtilmeyen ilan, konu hakkında uzman birçok geliştirici ve mühendisi heyecanlandırdı diyebiliriz. Bu noktada seçilecek olan mühendisin Türk olmasını ayrıca umuyoruz.

29
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
29
3
1
0
0