Apple'dan Yıllardır İstenen Yenilik iPhone 7'de Gelebilir!

0
0
0
0
0
Apple dendiğinde akla gelenlerden biri de müzik. Peki ya Apple müzikseverleri mutlu edecek bir yeniliği iPhone 7 ile birlikte sunacak mı?

Apple dendiğine gelenlerden biri de hiç şüphesiz müzik… iPod ile müzik endüstrisini baştan sona şekillendiren şirket yıllardır bu alanda öne çıkan markalar arasında. iPhone’da da bu geleneği sürdüren şirket müzikseverlere en iyi ses kalitesini ve en iyi müzik deneyimini sunma konusunda iddialı. 

Durum böyle olunca Apple’dan beklentiler de artıyor. En son iPhone 5 modeliyle birlikte yıllar önce kulaklığını yenileyen Apple, EarPods adlı kulaklığı ile karşımıza çıkmıştı. iPhone 5s, 6, 6s ve SE modellerinde EarPods kulaklıkları kullanan şirketin iPhone 7 ile birlikte kulaklık değiştirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Kaldı ki, bugüne kadar gelen sızıntılar da iPhone 7’de 3.5mm stereo girişin bulunmayacağı yönünde.

 

Peki ya gelecek yeni kulaklık daha önceki iddialarda belirtildiği gibi Lightning port üzerinden cihaza bağlanan yeni bir kablolu kulaklık mı yoksa tamamen kablodan arındırılmış bluetooth üzerinden iletişim kuran yılların hayali mi? Gerçekten günümüzde kulaklıklarda kablodan kurtulmanın vakti çoktan geldi geçiyor. Son dedikodular Apple’ın AirPods ile kablosuz kulaklığın artık standart hale gelmesinde rol oynayacağı yönünde. Tabii ki burada etkili olan en önemli faktör ses kalitesi. Kablodan kurtulmak için ses kalitesinden fazla ödün vermek olmaz. Bakalım AirPods’u iPhone 7 ile birlikte görebilecek miyiz?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0