Apple, Dünya Emoji Günü İçin Tüm Yöneticilerinin Fotoğraflarını Memojilerle Değiştirdi

29
9
4
4
2
Apple, Dünya Emoji Günü'ne özel olarak web sitesini güncelledi. Yöneticilerin fotoğraflarını web siteden kaldıran şirket, fotoğrafların yerine yöneticilerin memoji karakterlerini yerleştirdi.

Bugün 17 Temmuz Dünya Emoji Günü. Dünyanın en önemli teknoloji markalarından biri olan Apple, bu özel günü boş geçmeyerek yeni bir özelliği için tanıtım fırsatı olarak gördü. Apple, resmi web sitesindeki ‘Apple Yönetimi’ sayfasını güncelledi ve tüm yöneticilerin fotoğraflarını Dünya Emoji Günü’ne özel olarak memojiler ile değiştirdi.

Apple’ın mevcut CEO’su olan Tim Cook’tan iPhone’ların elimizde nasıl duracağını belirleyen tasarımdan sorumlu Jony Ive’a kadar tüm yöneticilerin memoji karakterleri, fotoğrafların yerini aldı. Böylece Apple, Dünya Emoji Günü vasıtası ile site ziyaretçilerinin dikkatini yeni geliştirdiği özelliğe çekmiş oldu.

Memoji nedir?

Memoji, Apple’ın iOS 12 için geliştirmiş olduğu yeni bir özelliktir. Kullanımı animojiye benzese de memoji özelliğinde önceden tasarlanmış emoji karakterleri yerine kendi emoji karakterinizi yaratırsınız. Memoji de animoji gibi Face ID teknolojisini gerektiriyor. Dolayısı ile kısa süreliğine iPhone X ile sınırlı olacak. Apple, Eylül ayında Face ID özelliğine sahip 3 yeni iPhone modeli tanıtacak. Böylece animoji ve memoji özelliği bulunan cihazların sayısı da artmış olacak. Apple’ın Dünya Emoji Günü için kullanıcılara hangi yeni emojileri sunduğunu buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2018/07/16/apple-execs-memoji-avatars/
29
9
4
4
2
Emoji İle Tepki Ver
29
9
4
4
2