Apple, Dünya Emoji Günü'nü 70'e Yakın Yeni Emoji ile Kutlayacak

38
7
5
1
1
Diğer teknoloji firmalarının neler ekleyeceği bilinmez ancak Apple, oldukça renkli emojiler ile birlikte Dünya Emoji Günü'nü kutlamaya başlıyor.

Anneler Günü, Babalar Günü, Öğretmenler Günü, Sevgililer Günü olurda milyonlarca insanın kullandığı akıllı telefonlar için özel bir gün olmaz mı? Elbette bu eksikliği gidermek için boş durulmamış ve “Dünya Emoji Günü” diye bir gün tertiplenmiş. Salı gününe denk gelen Dünya Emoji Günü’nde Apple, iOS işletim sistemine gelen 70 e yakın yeni emojiyi görücüye çıkararak kutlamaya başladı. Şirket, gri saçlı, kıvırcık saçlı, kızıl kafalı ve kel kafalı emojiler ile yeni simgelerle çeşitli saç modellerini kullanıma sunuyor.

Dünya Emoji Günü’nde klavyeniz yalnızca saç stilleri değil, marul, mango ve salatalar ile de şenleniyor. Veya siz tatlı yemeyi daha mı çok seviyorsunuz? O zaman bir cupcake veya ay kek emojileri sizler için ideal olabilir.

Apple’ın yeni emojileri, soğuk yüz ve süper kahramanlarda olmak üzere Haziran ayında 66 yeni emojiyle birlikte Unicode 11.0 uyumlu şekilde kullanılabilecek. Şirketin sunduğu emoji teaser’ı ise yalnızca örnek bir görsel ön izlemeden ibaret. Zira emojinin içeriğinde süper kahramanlar, nazar tılsımı, sonsuzluk sembolü, spor sembolleri ve daha pek çok özel karakter koleksiyonunuzu zenginleştirmeye gelecek.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/apple-teases-redheads-kangaroo-for-world-emoji-day/
38
7
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
38
7
5
1
1