Apple, Dünya Kupası'na Özel Futbol Temalı 'iPhone ile Nasıl Çekilir?' Videoları Yayınladı

17
3
2
2
1
Apple, Dünya Kupası'na Özel Futbol Temalı 'iPhone ile Nasıl Çekilir?' Videoları Yayınladı
iPhone kullanıcılarının cihaz kamerasının çekim yeteneklerinden en üst seviyede faydalanmasını isteyen Apple, Dünya Kupası'na özel olarak hazırlanan futbol temalı 'iPhone ile nasıl çekilir? videolarını yayınladı.

Dünya Kupası’nın gelişini kutlayan teknoloji devi Apple, resmi YouTube kanalında bazı ‘nasıl yapılır?’ videoları yayınlayarak iPhone’larda yer alan birbirinden özellikli çekim modlarının nasıl kullanıldığını ve ne işe yaradığını açıkladı.

Burst Modu

Burst modu ile aynı anda birden fazla fotoğraf çekebilirsiniz. Böylece yakaladığınız en iyi kareyi seçer, görüntünün bulanık olduğu fotoğrafları silebilirsiniz.

Arka Işık Modu

Arka ışık modu, çektiğiniz nesnenin üzerine vuran ışığa değil, arkasında yer alan ışığa odaklanır. Böylece çok daha sanatsal fotoğraflar çekebilirsiniz.

Pano Modu

Pano modu ile panografik fotoğraflar çekebilir, böylece çok daha geniş bir alanı kaydedebilirsiniz.

Ağır Çekim Modu

Ağır çekim modu, adından da anlaşılacağı gibi bazı özel aksiyon anlarını ağır çekim olarak yakalamanızı, böylece hareketi çok daha anlaşılır kılmanızı sağlar.

Apple, tüm kullanıcıların sahip oldukları iPhone’ların yeteneklerinden en üst seviyede faydalanabilmesi için videoların açıklama kısmına ‘iPhone ile nasıl çekilir?’ sayfasının linkini ekledi. Bu sayfayı ziyaret ederek iPhone’un farklı çekim modlarının ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını öğrenebilirsiniz.

Kaynak : http://www.idownloadblog.com/2018/06/14/apple-iphone-photography-ads-world-cup/
17
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
17
3
2
2
1