Apple, Dünyanın En Ünlü Şovmenlerden Birisiyle Ortak Çalışma Yürütecek

5
2
0
0
0
Yeni gelen haberlere bakılacak olursa, Apple yeni bir pazara girmek amacıyla kullanıcılarının sempatisini kazanmanın peşinde.

Apple tarafından yapılan bir duyuruya göre, Oprah Winfrey ile yeni ve orijinal programları kapsayan uzun yıllar sürecek bir anlaşmaya varıldı. ABD televizyon tarihinin en çok izlenen talk show’larına imza atan Winfrey sayesinde, Apple şov dünyasına sağlam bir adım atacak.

Apple’ın ünlü televizyon yıldızını kullanmak istemesinin elbette bir nedeni var. Çünkü Winfrey, dünya genelinde tanınan ve izleyicilerin oldukça sevdiği bir yüz. Apple’ın diğer orijinal içerik üreticileri olan Netflix ve Amazon gibi güncel ve kendine özgü programlar yaratarak kullanıcıların görüşlerini ve kalbini kazanmak istediği düşünülüyor.

Hatırlayacak olursanız daha önce bu taktiğe Netflix ile tanık olmuştuk. Zira Netflix, Obama ailesiyle uzun yılları kapsayan bir üretim anlaşması imzalamış ve Grey'in Anatomisi adını verdiği çalışması ile ünlenen Shonda Rhimes’ı 100 milyon dolara yakın bir ücret ödeyerek kadrosuna katmıştı. Bu arada Apple’ın Reese Witherspoon ve Steven Spielberg gibi ünlülerle de anlaşmalar yaptığını hatırlatalım.

Apple’ın Winfrey’ı kadrosuna katması, ünlü yıldızın sahip olduğu büyük takipçi ordusunu göz önüne alınca oldukça akıllıca görünüyor. Şirketin yaptığı duyuruya göre, Oprah Winfrey Network fanlarını endişelendirecek bir şey olmadığını ve ikili arasında yapılan anlaşmanın ünlü şovmenin diğer anlaşmalarını etkilemeyeceğini söyleyelim.

Kaynak : https://www.theverge.com/2018/6/15/17468548/oprah-apple-original-programs-videos
5
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
0
0
0