Apple Haritalar, Dünya Genelinde Çöktü!

19
5
2
1
1
Mobil haritalar bizler için her daim can kurtarıcı bir rol üstleniyor. Emin olmadığınız bir yolda veya ilk defa gideceğiniz bir yere giderken kullandığınız Apple Haritalar, şimdi dünya genelinde çöktü.

Her ne kadar Google Haritalar ve Apple Haritalar arasında kıyas yapsak da her ikisi de yerine göre bizlere kolaylık sağlayabiliyor. Gerek yaya olduğumuzda, gerekse araç içerisindeyken kullandığımız bu uygulamalar, çoğu zaman bizleri yanlış yola sapmaktan kurtarıyor. Ancak her şeyde olduğu gibi bu mobil araçlarda da bazı zamanlarda hatalar meydana gelebiliyor.

Eğer sizlerde son zamanlarda Apple Haritalar’ı kullanmak istediniz fakat anlamadığınız bir sorun ile karşı karşıya kaldıysanız, tek sorun sizde değil. Bu sabah saat 9’dan bu yana çalışmayan uygulamanın neden bu şekilde bir sorunla karşılaştığı bilinmiyor.

Şu anda hiç kimsenin kullanamadığı Apple Haritalar hakkında konuşan Apple, sorunun farkında olunduğunu, ancak ne zaman düzeltileceğinin belirsiz olduğu ifade etti. Anlayacağınız o ki şu an için geliştiriciler ve yetkililer sorunun ne olduğunu anlamaya çalışıyor. iOS kullanıcılarının da büyük çoğunluğu Google Haritalar'ı kullandığı için Apple Haritalar'da meydana gelen bu sorun çok fazla tepki çekmemiş gibi görünüyor.

Kaynak : http://www.businessinsider.com/apple-maps-is-down-2018-6?utm_source=feedly&utm_medium=referral
19
5
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
19
5
2
1
1