Apple'ın 5K Çözünürlüklü USB-C'li Monitörünün İpucunu LG Verdi

0
0
0
0
0
Apple'ın 5K Çözünürlüklü USB-C'li Monitörünün İpucunu LG Verdi
IFA 2016'da 5K ekran çözünürlüğüne sahip USB-C girişli monitörler ürettiğini duyuran şirket, yeni Apple Thunderbolt monitör için sinyalleri yaktı.

Apple her ne kadar kullanıcıların gözünde en iyisi olsa da, en iyi üretici olmadığını biliyor ve ihtiyaç duyduğu alanlarda özellikle üretim ve bileşen temini için alanında uzmanlaşmış markalarla çalışmayı tercih ediyor.

Apple'ın mevcut monitörü Thunderbolt display'in artık günümüz koşullarında yeterli kaliteyi sunmadığı ve fiyat anlamında rakiplerinin çok üstünde kaldığını düşünerek bu yıl yeni bir Thunderbolt display tanıtacağı söylenen şirketin; 5K ekran çözünürlüklü ve USB-C girişiyle bilgisayarlara bağlanabilen pratik ve gelişmiş bir monitör sunacağı bir süredir konuşuluyordu. Ayrıca yine Apple'ın yeni monitöründe ekran teknolojileri konusunda uzmanlaşmış LG ile çalışacağı da dedikodular arasındaydı.

iPhone 7 başta olmak üzere birçok yeni Apple ürününün tanıtılacağı etkinliğe kısa bir süre kalmışken, LG şirketi IFA 2016 fuarında yaptığı bir toplantı esnasında 5K çözünürlüğe sahip USB-C girişiyle cihazlara bağlanabilen monitörler üzerinde çalıştığını açıkladı. Ancak şirket bu ürünün ilk olarak LG logosuyla gelip gelmeyeceği ile ilgili bir açıklama yapmadı ve örnek bir ürün göstermedi.

Bu açıklamayla birlikte yeni Apple Thunderbolt display'in sinyallerini veren LG, iddialar doğruysa Apple'ın yeni monitörünün üreticisi olacak. Aynı zamanda özellikleriyle de oldukça dikkat çeken bu monitörün 7 Eylül 2016'da düzenlenecek Apple Event'te tanıtılması bekleniyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0