Apple’ın En Sorunlu Akıllı Telefonu Hangisi Biliyor musunuz?

130
27
17
15
13
Apple’ın genel olarak cihazlarında göstermiş olduğu başarı, yadsınamaz bir gerçektir. Ancak kusursuza yakın cihazlar çıkarmak isteyen firma, bazı zamanlarda fena halde tökezleyebiliyor.

Çeşitli alanlarda başarılı dokunuşlar yapan, adından söz ettiren ve markalaşma sürecinde hızla büyüyen Apple, çoğu zaman oldukça başarılı teknolojik cihazlara hayat veriyor. Ancak talihsizlik midir yoksa başka nedenlerden midir bilinmez, firmanın iPhone 6 model cihazı oldukça sorunluydu.

Her 5 kullanıcıdan 1’inin muzdarip olduğu iPhone 6, aslına bakarsanız büyük umutlar ile alınmıştı. Ancak alındığından kısa bir süre sonra çeşitli hataları çıkan ve kullanıcıların canını sıkan cihaz, hayal kırıklığı yarattı diyebiliriz. Buna ek olarak iPhone 6S’de %16’lık bir hata oranına sahipti. Firmanın en çok güvendiği iPhone X ve iPhone 8 Plus ise sadece %3’lük bir şikayet aldı.

Peki iPhone 6’da neler yanlış gitti? Başarısız olan ve şikayet alan en yaygın konular; kulaklık, mikrofon, otomatik odaklama donanımı ve ekrandı. Bazı kullanıcılar, yakınlık sensörleri ve ses tuşlarından da yakındılar. Performans sonuçlarının arasında, Bluetooth, Wi-Fi, kulaklık, mobil veri ve alıcı ile ilgili çeşitli kötü yorumlarda da bulunuldu. Bu sebeple Apple’a ilk girişinizi iPhone 6’dan yana kullandıysanız ve bu konuda sorun yaşadıysanız, tüm cihazların bu şekilde olmadığını söylemekte yarar var.

Kaynak : https://betanews.com/2018/07/14/iphone-failure-rates/
130
27
17
15
13
Emoji İle Tepki Ver
130
27
17
15
13