Apple’ın ‘Sadece Birkaç Telefon’ Olarak Düşündüğü Batarya Sorunu Binlerce Telefona Ulaştı!

0
0
0
0
0
Apple’ın ‘Sadece Birkaç Telefon’ Olarak Düşündüğü Batarya Sorunu Binlerce Telefona Ulaştı!
Apple’ın ilk başlarda sadece birkaç telefonda olduğunu duyurduğu iPhone 6S batarya sorunu, sandığından çok daha fazla cihazda olduğu fark edildi.

Son dönemlerde oldukça ön planda olan telefonların batarya sorunu, özellikle Samsung Galaxy Note 7 ile çığırından çıkmış, ardı ardına patlayan telefonlar sonucunda Samsung, göz bebeği konumundaki cihazı geri çağırmıştı.

Bir süredir benzer bir sorun ile başı dertte olan Apple, ilk olarak bazı iPhone 7’lerin patlama olaylarından sonra iPhone 6S modellerinde çıkan batarya sorunu ile bir anda kapanan telefonlar ile başa çıkmaya çalıştı. Bu noktada “sadece bazı cihazlarda” olduğu vurgusu yapılan iPhone 6S batarya sorunu, görünüşe göre birkaç cihazdan çok daha fazla yaşanıyor.

Ortaya çıkan söylentilere ve bilgilere göre Apple’ın tıpkı Samsung gibi iPhone 6S için genel bir batarya değişim çağrısı yapabileceği konuşulurken şu anda farklı gelişmeler de var.

Çin’de bulunan Şangay Tüketici Topluluğu tarafından yapılan bildiriye göre 1-2 haftada toplam 8 adet iPhone batarya sorunu ulaştığını bildiriyor. Bu noktada pazar payında oldukça iyi yerde olduğu Çin’de ciddi sıkıntılar yaşamaya başlayan Apple’ın nasıl bir adım atacağı merak ediliyorken, uzmanlara göre Apple yeni bir güncelleme sunarak genel çaplı bir batarya analizi toplayacak.

Bu analiz sonrası atacağı atımların şekilleneceği Apple, bakalım nasıl bir yöntem uygulayacak hep beraber göreceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0