Apple'ın Yeni Yayın Akışı Platformu, Netflix'ten Daha Ucuz Olabilir

17
2
1
1
0
Netflix ile popüler hale gelen ve sonrasında Youtube Red, Amazon Prime , Hulu gibi seçenekler ile genişleyen çevrimiçi film-dizi izleme platformlarına Apple'da katılıyor.

Apple, bir süredir kendi video akışı platformu üzerinde çalışıyordu ve geçtiğimiz günlerde Amerika'nın en sevilen şovmenlerinden biri olan Oprah Winfrey ile bu proje kapsamında anlaşma yapmıştı. Apple, Netflix'in liderliği senelerdir elinde tuttuğu bu sektörde tutunabilmek için işini sağlama almaya çalışıyor ancak yine de işi hayli zor görünüyor.

Hal böyle olunca da 'Apple, Netflix'in önüne geçmek için nasıl bir yol izler' sorusu geliyor akıllara. İşte bu noktada da hemen herkesin en net tahmini, platformun ücretinin Netflix'den daha uygun olması oluyor. Analistler bu konu ile ilgili üç seçenek olduğunu düşünüyor. İlki, şirketin Apple Müzik, Apple Care ve video akışı servisinin bir aradaa bulunduğu ve uygun fiyatlı bir üyelik seçeneği.

Diğeri de rekabetin daha da artıracak olan seçenek; Apple'ın Netflix'den daha ucuz olması. Sonuncu seçenek ise Apple TV kullanıcılarının, platformdan ücretsiz olarak faydalanabilmesi durumu, ancak koparabildiği her yerden para kazanmaya çalışan Apple için bu seçenek sanırım uygulanacak son şey olurdu.. Eğer bu üç seçenekten biri ile sunulursa, Apple'ın bu alana başarılı bir giriş yapacağı düşünülüyor. 

Kaynak : https://www.techradar.com/news/apples-video-streaming-service-could-be-cheaper-than-netflix
17
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
2
1
1
0