Apple, iOS 12’nin Üçüncü Betası Yayınlandı: İşte Sürüme Ait Tüm Detaylar

25
4
2
1
0
Apple, bugün iOS 12’nin üçüncü betasını başarı ile yayınladı. Bu noktada sizlere bu betaya ait tüm detayları listeledik. İşte iOS 12’nin üçüncü betasında göreceğiniz her şey.

Cihaz güncellemeleri ve yeni yazılım sürümleri, cihazlarımız dolayısı ile de bizim için büyük önem taşıyor. Dünya Geliştiriciler Konferansı’nda tanıtıldıktan bir ay sonra çıkan iOS 12 güncellemesinin 3. betasını, sizler de uygun sertifikayı yükledikten sonra cihazlarınıza indirebilirsiniz.

İşletim sisteminde önemli değişikliklere yol açan yeni iOS 12 güncellemesi, iPhone ve iPad’lerin özellikle eski modellerinin yüzünü güldürecek. Daha duyarlı ve daha hızlı hale gelecek olan cihazlara, her yönü ile yenilenmiş bir Haritalar uygulaması eşlik ediyor. Test yayınladığı sırada Haritalar uygulamasındaki güncelleme sadece San Francisco bölgesi ile sınırlı olsa da özellik zamanla tüm bölgelere yayılacak.

Öte yandan iPhone X’da kullanılan Memoji özelliğine daha fazla kişiselleştirme seçeneği gelmiş durumda. Buna ek olarak iOS 12 ile Siri, deyim yerindeyse daha da akıllandı. Yeni bir kısayollar özelliği sunan Apple, iPhone ve iPad’inizde ne kadar zaman harcadığınızı da saptayabilecek. Screen Time adı verilen yeni özellik, özellikle çocuklarınızı denetlemeniz için yararlı olabilir.

‘Rahatsız Etme’ seçeneklerinin geliştiği belirtilen 3. betada, dikkat dağınıklığı yaşayan kişiler de unutulmamış. Gelen bildirimleri daha kolay bir şekilde organize edebileceğiniz sürüm, anında arama yapmanıza da olanak tanıyor. Ayrıca son zamanlarda adından söz ettiren ARKit tabanlı Measure uygulaması da sürüme dahil edildi. Özellikler şu an için herkes tarafından kullanılabilir olmadığından, kullanıcı yorumları netleşmiş durumda değil. Ancak kısa zaman içerisinde kullanıcıların sürüm hakkındaki düşünceleri sosyal medya ve ilgili platformlarda yayılacaktır.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2018/07/03/apple-seeds-ios-12-beta-3-to-developers/
25
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
25
4
2
1
0