Apple iPad 7 Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

61
15
6
4
2
Merakla beklenen gün geldi çattı. Apple, son model cihazlarını tanıttığı etkinliğini bugün saat 20.00 itibarıyla başlattı. Bu etkinlikte en çok dikkat çeken cihazlardan olan iPad 7 ile ilgili tüm bilgileri sizler için derledik.

Apple, devasa etkinliği kapsamında az önce iPad 7’yi tanıttı. Kabaca bir önceki model ile benzer olduğunu söyleyebileceğimiz iPad 7’nin bir önceki modelden farklı olarak en önemli özelliğininse Apple Pencil desteği olduğunu belirtebiliriz.

Apple, bugün önceki modelden daha büyük bir ekrana sahip ve yeniden tasarlanmış 7. nesil bir modeli ortaya koydu. 10,2 inç ekrana sahip iPad 7, daha hızlı bir işlemciye de ev sahipliği yapıyor. Ekran boyunun değiştirilmesiyle birlikte dev şirket, 2010'da iPad'i piyasaya sürmesinden bu yana ilk kez, temel model olan 9,7 inçlik ekrandan 10,2 inçe bir yükseltme gerçekleştirdi.

iPad 7

10.2 inç Retina bir ekranda 3,5 milyon pikselin yer aldığını belirten Apple, iPad 7’lerin iPadOS ile birlikte adeta bir bilgisayar deneyimi sunacağını iddia ediyor. Ayrıca son model iPad 7’nin, klavye ve çevre birimlerine bağlamanızı sağlayan akıllı bir konektöre sahip olduğu da açıklandı. Etkinlik kapsamında Apple, ayrıca tasarım konusunda da bir noktaya özellikle dikkat çekti; ilk defa bu iPad’in muhafazasının yüzde 100 geri dönüştürülmüş alüminyumdan yapıldığı söyleniyor.

Yeni Apple iPad 7 özellikleri:

iPad 7 Özellikleri

Büyük ekran ve Apple Pencil desteğinin yanı sıra cihazın diğer özellikleri de oldukça dikkat çekiyor. Gücünü A10 Fusion işlemcisinden alan iPad7, bu sayede de çoklu işlemlerde oldukça güçlü bir performansa sahip olacak.

Bu işlemci, ikinci nesil iPad Pro'da bulunan A10X Fusion çipten biraz daha az güçlü, ancak yine de giriş seviyesi bir tablet için oldukça güçlü sayılabilir.

iPad 7’nin diğer dikkat çeken özellikleri ise şöyle:

  • A10 Fusion işlemci
  • 10,2 inç, 3,5 milyon piksele kadar çözünürlük
  • Apple Pencil desteği
  • Touch ID
  • Lightning girişi

Yeni Apple iPad 7 fiyatı ve çıkış tarihi:

iPad 7 Fiyat

Yeni iPad'in çıkış tarihi 30 Eylül olarak açıklayan Apple, duyuru etkinliğinin ardından Apple'ın web sitesindenden ön sipariş verilebileceğini açıkladı.

Fiyat konusuna gelecek olursak, kullanıcılarının bütçesini pek yormayacak olan iPad 7, 329 dolardan (yaklaşık 1.900 TL+ vergiler) başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Tabii ki belirtilen bu fiyata ülkemizdeki vergilerin dahil edilmediğini, bu fiyatların Amerika için geçerli olduğunu ve Türkiye için fiyatlandırmaların daha sonra açıklanacağını da hatırlatalım.

61
15
6
4
2
Emoji İle Tepki Ver
61
15
6
4
2