Apple iPad Mini Pro Modelini Piyasaya Sürebilir

0
0
0
0
0
Uzun zamandır güncellenmemiş iPad Mini serisine bir yenileme yolda olabilir.

Japon Apple Blogu Macotara’ya göre, Apple en son 2015 yılında güncellenmiş olan iPad Mini serisine yeni bir üye ekleyebilir.

Bilgilere göre, Apple yeni “iPad Mini Pro”yu 7,9 inç boyutunda yapabilir ve şu an 9,7 inç olan iPad Pro’nun da ekran boyutunu arttırarak 10.1 inçe çıkartabilir.

iPad Mini Pro’nun bir tableti “Pro” yapan tüm özelliklere sahip olacağını söyleyebiliriz. Buna klavye gibi manyetik aksesuarları takmaya yarayan “Smart Connector”, dörtlü stereo hoparlörler, True Tone flaş ile desteklenmiş 12 MP bir kamera ve yeni dörtlü mikrofon kurulumu da dahil.

Şu an 9,7 inç olan iPad Pro’nun ekran boyutunu arttırmak hem Apple için çözünürlük yükseltmekte kullanılabilir, hem de kullanıcılara daha fazla çalışma alanı sağlanacağından iPad -ve dolayısıyla Apple açısından- olumlu bir gelişme olur. Bunun yanında 4:3 ekran oranından 16:9’a dönüşüm de belki söz konusu olabilir.

Apple’ın son ürünlerinde kuşkusuz en çok önemsediğimiz özellik olan kulaklık girişinin ise tüm iPad modellerinde kalacağı söyleniyor.

Macatora’ya göre yeni iPad’ler 2017 yılında satışa çıkarılacak.

Kaynak : http://mashable.com/2016/10/03/apple-ipad-mini-pro-rumor/#wEGpeXXe3iqk
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0