Apple, iPhone 11'lerin 1000 TL'lik Bataryalı Kılıflarına 'Kamera Tuşu' Ekledi

19
11
7
5
1
Apple, iPhone 11 serisi için Smart Battery Case şarjlı kılıflarının yeni versiyonunu piyasaya sundu. Apple, yeni şarjlı kılıflara, iPhone’un kamera uygulamasına girecek, kamerada fotoğraf ve video çekebilecek bir tuş ekledi.

Apple, yeni iPhone modelleri olan iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max için yeni şarjlı kılıfları satışa sundu. Apple, daha önceki iPhone’lar için de ürettiği şarjlı kılıflarda bu sefer bir değişikliğe giderek kamera uygulamasına girme ve uygulamayı kullanma işlevi olan bir tuş ekledi. 

Apple’ın Smart Battery Case’e eklediği kamera tuşu sayesinde kullanıcılar doğrudan kameraya girebilecekler. Aynı tuş, kamera uygulamasında deklanşör görevi görecek. Yani kamera uygulamasındayken tuşa kısa basıp fotoğraf çekebilir ya da uzun basıp video çekebilirsiniz.

apple smart battery case

Apple, bir süredir ürettiği bu Smart Battery Case’lerle iPhone’ların şarjının yüzde 50 daha uzun süre kullanılacağını iddia ediyor. Yapılan testlerde video oynatma sırasında kılıfın yüzde 50'den daha uzun kullanım süresi sunduğu belirlendi. Başka uygulamalar sırasında kılıfın sağlayacağı ek süre tabii ki değişebilir. 

Apple’ın iPhone 11 serisi için piyasaya sunduğu Smart Battery Case, kablosuz şarjı destekliyor. Şarjlı kılıf aynı zamanda kablo ile de şarj edilebiliyor.  iPhone 11 serisinde kullanılacak Smart Battery Case şarjlı kılıflar, Türkiye’de de satışa sunuldu. Şarjlı kılıfların siyah, beyaz ve kırık beyaz olmak üzere üç renk seçeneği mevcut. Smart Battery Case şarjlı kılıflar Türkiye’de 999 TL fiyatla kullanıcılara sunuldu. 

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/11/20/apple-iphone-11-pro-smart-battery-cases/?guccounter=1
19
11
7
5
1
Emoji İle Tepki Ver
19
11
7
5
1